Bugyiban vagy anélkül alszol?
Figyelt kérdés
melyik egészségesebb?
én bugyiban
2013. márc. 15. 17:52
2/18 anonim válasza:
Én is bugyiban. :-) Állítólag bugyi nélkül egészségesebb, mert úgy jobban szellőznek a dolgok, de nekem bugyiban kényelmesebb.
4/18 anonim válasza:
pucéran. max a piros napokon van rajtam bugyi.
6/18 anonim válasza:
Bugyi nélkül egészségesebb, én nélküle alszom kisgatyában meg valami pólóban. Amikor megjött akkor van rajtam bugyi, de amikor nincs semmi akkor nincs. Van amikor meztelenül alszom.
8/18 anonim válasza:
Pizsomában bugyi nélkül, de mindig zokniban.
9/18 anonim válasza:
pizsiben bugyi nélkül. Tényleg egészségesebb igy mert szellőzik jobban.
10/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D
csak mert én világéletemben bugyiban aludtam,anyám viszont azt mondja hogy csak azokon a napokon kell az alsó. (ő is anélkül van és próbált is rávenni a dologra).
viszont nekem folyásom is van és ha nem lenne bugyi rajtam,akkor... szal értitek xd
szóval nem tudom,fura lenne alsó nélkül aludni :)
2013. márc. 15. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!