Hormonproblémák? Kimaradt menzesz, görcsölő has.
Utoljára jan.18-án jött meg a menstruációm, egy ugye teljesen kimaradt, most kéne megjönnie megint, de nem úgy néz ki a dolog.
Párommal óvszerrel védekezünk mindig. Február 25. körül csináltam tesztet (igaz nem reggel, de már izgultam) és negatív lett.
Iszok cickafarkfű teát, néha rozmaringost is, de csak görcsöl a hasam alja, folyás nem igazán van...
Még annyi, hogy kb. 1 éve hagytam abba a fogamzásgátlót 3 év szedés után. Előtte se volt túl rendszeres a mensim, de ilyen még nem volt, hogy kimaradt. Miután abbahagytam, pont hogy a gyakran jött meg, 15-18 napra.
Lehet nincs peteérésem? Hormonproblémára gyanakszom még, alacsony a vérnyomásom is, sokszor fázom.
Terhesség kizárható, nem? Tüneteket nem észlelek magamon, hányinger, émelygés abszolút nincs.
Orvoshoz érdemes lenne elmennem?
Hát 15-18 napos ciklus mellett szint biztos, hogy nem volt peteérésed. Most se volt még, ha nem jött meg.
Szóval vmi bajod biztos van, vszínűleg hormonprobléma. Mindenképp vizsgáltasd ki magad. Ha alacsony a vérnyomásod, és fázós vagy, lehet pajzsmirigy alulműködés pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!