Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Remélem a terhesség kizárható?!

Remélem a terhesség kizárható?!

Figyelt kérdés

Ma vagyok a menzesz 3. napjába és szinte el is múlt! Attól vagyok megijedve h nem- e terhes vagyok esetleg mert eddig mindig 5 napos volt a menzeszem és több is volt mint most. A barátommal viszont védekeztünk mindig is... szval nemtudom hogy mért van ez de kicsit ideges vagyok hogy most miért csak 3 napig tart.. :(

18

2013. márc. 14. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
szedsz fogamzásgátlót? van egyéb más tüneted?
2013. márc. 14. 11:06
 2/10 A kérdező kommentje:

nem szedek

nem vettem észre semmit vagyis nem is tudom h mi fogható tünetnek... bebeszélni meg nem akarok semmit magamnak

2013. márc. 14. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy még felnőtt nőnél, rendszeres ciklus mellett is elfordul, hogy néha más a menses. Ne idegeskedj, ha mindig védekeztek, akkor nincs mitől tartanod.
2013. márc. 14. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Kizárni csak akkor lehet,ha nem élsz nemi életet.Egy halvány esély még védekezés mellett is van.Csinálj tesztet,most már biztosat mutat.
2013. márc. 14. 11:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindig óvszerrel védekezünk és figyelünk hogy ki ne szakadjon és eddig nem szakadt ki vagyis nem láttuk hogy kilyukadt volna

2013. márc. 14. 11:16
 6/10 A kérdező kommentje:
sőt most is fáj egy kicsit a hasam
2013. márc. 14. 11:17
 7/10 anonim válasza:
Ilyen velem is előfordult már, csak úgy, hogy egyáltalán nem jött meg. Én meg halálra aggódtam magam. Végül vettem 2 tesztet, hogy biztos legyek. Egyik nap megcsináltam az egyiket és negatív lett, másik reggel pedig a másikat és az is negatív lett. Ezek után egy hét várakozással még mindig nem jött meg azért elmentem orvoshoz, hogy nézze meg hogy mi a helyzet. Miután megvizsgált és elmondta, hogy 100% hogy nem vagyok terhes, rá két napra meg is jött. Szóval figyelj! Engem csak az orvos tudott megnyugtatni, mert ő mondd biztosat. Szerintem ha ellátogatsz hozzá, és megvizsgál akkor már biztos lehetsz benne, hogy mi a helyzet és nem kell idegeskedned :)
2013. márc. 14. 12:44
 8/10 A kérdező kommentje:

Èrtem!

Köszönöm :)

Megfogadom!

2013. márc. 14. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:

szia! Nekem olyan volt már néhányszor hogy kb. 3 nap után azt hittem hogy elmúlt a menszeszem, mert nem véreztem már annyira csak kicsit és elég volt tisztasági betétet használni, és utána a 4. napon megint elkezdtem jobban vérezni és megint tamponozni kellett :D

szerintem ne aggódj, nem hiszem hogy terhes vagy!:)

22N

2013. márc. 14. 15:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Látom nem vagyok akkor ezzel egyedül! :)

Nagyon köszönöm a rendes hozzászólásokat! Aranyosak vagytok köszönöm! :)

2013. márc. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!