Remélem a terhesség kizárható?!
Ma vagyok a menzesz 3. napjába és szinte el is múlt! Attól vagyok megijedve h nem- e terhes vagyok esetleg mert eddig mindig 5 napos volt a menzeszem és több is volt mint most. A barátommal viszont védekeztünk mindig is... szval nemtudom hogy mért van ez de kicsit ideges vagyok hogy most miért csak 3 napig tart.. :(
18
nem szedek
nem vettem észre semmit vagyis nem is tudom h mi fogható tünetnek... bebeszélni meg nem akarok semmit magamnak
Köszönöm a válaszokat!
Mindig óvszerrel védekezünk és figyelünk hogy ki ne szakadjon és eddig nem szakadt ki vagyis nem láttuk hogy kilyukadt volna
Èrtem!
Köszönöm :)
Megfogadom!
szia! Nekem olyan volt már néhányszor hogy kb. 3 nap után azt hittem hogy elmúlt a menszeszem, mert nem véreztem már annyira csak kicsit és elég volt tisztasági betétet használni, és utána a 4. napon megint elkezdtem jobban vérezni és megint tamponozni kellett :D
szerintem ne aggódj, nem hiszem hogy terhes vagy!:)
22N
Látom nem vagyok akkor ezzel egyedül! :)
Nagyon köszönöm a rendes hozzászólásokat! Aranyosak vagytok köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!