Fokozott fehér folyás, nem jön meg. Mi okozza?
Figyelt kérdés
Késik a mensesem már több mint 2 hete, és a fehér folyás mértéke joval megnőttt! Mitől lehet ez? A terhességnek lehet hozzá köze? 17/l2013. márc. 7. 19:28
1/7 anonim válasza:
Ha nemi életet élsz lehetsz terhes, de számos más dolog is okozhatja. Például fertőzés, ami miatt folyásod van és késik a menzeszed. De ha még nem állt be a menzid, akkor amiatt is lehet!
2/7 anonim válasza:
Lehetsz terhes, csinálj tesztet!!!
3/7 A kérdező kommentje:
egy hete csinaltam és negativ lett mindkettő! Nagyon aggódom..
2013. márc. 7. 21:47
4/7 anonim válasza:
csinálj megint mert sajnos az is lehet hogy még korai volt a teszt.
5/7 A kérdező kommentje:
csináltam megint. negatív.
2013. márc. 11. 20:55
6/7 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék orvoshoz. Biztos megvizsgál, kérdez ezt azt, de megenni nem fog. Szedd össze a bátorságod és látogasd meg, mert csak ő lesz az aki tutira fogja mondani a bajod és szintén ő lesz, aki tud majd hatásos gyógyszert adni. Nah meg persze ha terhes vagy, azt is ő fogja tutira mondani. Szóval hajrá, és menj! :) Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!