Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet fertőzés?

Ez lehet fertőzés?

Figyelt kérdés

A hétvégén a nővéremnél aludtam. Mikor odamentem még semmi gond nem volt, este lefürödtem, aztán másnap már elég furcsa dolgokat tapasztaltam: a nemi szervem nagyon fájt, azóta is fáj, éget. A kisajkaim be vannak dagadva, jóval vörösebbek a megszokottnál. Vasárnap estére már annyira fájt, hogy gondoltam megnézem 'mi a helyzet'. Meglepődve vettem észre, hogy a hüvelyemben és a szűzhArtyámon vastag, fehér váladék van, és az egész nemi szervem nagyon kemény, nem olyan, mint szokott lenni.

Mivel jobb ötletem nem volt megpróbáltam vizes kézzel minnél többet eltávolítani a darabos váladékból, ami egyáltalán nem volt egyszerű, mert èrintésre is nagyon fájt. Tegnap és ma este is 'kitisztítottam' hátha segít. Már kértem időpontot nőgyógyászhoz, de csak jövő hétre kaptam. A leírtak alapján valaki tudna segíteni, hogy mi lehet ez és, hogy mit csináljak, van e valami gyógymód? És egyáltaán elkaphattam valamit azért mert a nővérem fürdőkádjában fürödtem?Más ötletem nincs, mert még fiúval sem voltam soha és máshol nem is fürödtem csak otthon. ( uszodában sem voltam) 15/L

2013. márc. 12. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Sürgősséggel kellett volna elmenni nőgyógyászhoz, akkor nem kell időpont.
2013. márc. 13. 06:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne kezdj el gyógyszert vagy krémet szedni rá, mert az befolyásolja a vizsgálatok eredményét. Ha teheted, menj el időpont nélkül a nőgyógyászhoz, mert a jövő hét még nagyon mesze van. Ma vagy holnap menj orvoshoz! Lehet, hogy azt mondja majd az asszisztensnő, hogy 2-3 órát várni kell, de ellátnak. Tényleg próbáld meg, tudom, milyen kellemetlen érzés.
2013. márc. 13. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj gyerek, vagy tini nőgyógyászatra menni ha teheted.
2013. márc. 13. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!