Használhatom a Hidrofil Noniont a szeméremtest tisztán tartására Lactacyd femina helyett?
Az a gyanúm, hogy a Lactacyd 'mar' szét időnként. A húgycső bemenetnél fájdogál, piros, csíp mikor pisilek. És ez minden hónapban előjön egyszer már legalább 4-5 hónapja. Leápolom kálium-permanganáttal (hipermagán) és 2-3 nap alatt elmúlik. Most Canestennel is bekentem, meg Neogranormonnal, hátha valamelyik jó lesz rá. Ülő helyzetben is érzem, hogy be van gyulladva. Nem használok tangát, tisztálkodom rendesen, óvszerrel védekezem (egy partnerem van!). Nem tudom mitől lehet ez.
Pénteken megyek vizeletvizsgálatra, hétfőn lesz eredmény. De addig is a kérdés: Lehet-e hidrofil nonionnal tisztálkodni ott lent?
Köszönöm a válaszodat!
Mindig használok tisztasági betétet, és cserélem, ha nedves lenne. Sajnos amióta az eszemet tudom folyásom van, de doki mondta, hogy normális ennyi folyás.
Lehet a hipermangán irritálta a végbélnyílásomat is tegnap (odafolyt), mert mára szétrepedt a bőröm ott három helyen. Mert ugye szárít a mangán. Kenem a Canestennel, mára már sokkal jobb a helyzet! Már csak a fenekem fáj! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!