Milyen vizsgálatokat végez ilyenkor a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy viszket ott lent, de még a végbélnyílás is, azóta amióta hasmenésem volt. Pénteken megyek orvoshoz, milyen vizsgálatot fog elvégezni? A barátommal is együtt voltam, de kb 2 perc után abbahagytuk mert nagyon fájt a "behatolás", de gondolom nem azért mert még szűz vagyok... Ha már egy nagyon picit berakta, fájt. Őt is kell majd kezelni? 18/l2013. márc. 10. 13:25
1/4 anonim válasza:
Meg fog nézni kívülről ,belülről egy eszközzel,amit a hüvelyedbe helyez.Utána ujjal felnyúl és megtapintja a méhedet, petefészkedet,kismedencét.Sajnos valószínűleg fogsz fájdalmat érezni,ha a behatolás is fájt,de ezek fontos vizsgálatok és csak néhány percig tartanak.És akkor szabályos a kezelés,ha a partneredet is kezelik,hiszen voltatok együtt.
2/4 anonim válasza:
Először is ha szűz vagy még, vagyis meg van a szűzhártyád nem úgy fog vizsgálni mintha már átszakadt. Ezt ő látni fogja azonnal mi ahelyzet. Tuti valami ferrtőzésed van. könnyen lehet a hasmanésnél nem megfelelően törölted meg és a hüvelydhez került belőle és fertőzést okozott. Valószinüleg a párodat is kell kezelni. De először tudd meg mi a gond. Mindenképp szólj hogy elvileg volt egyttlét de nagyon fájt igy nem tudod hogy meg van-e még a szűzhártyád. Csak hoyg nehogy neked essen ész nélkül a kacsával. (ennek a műszernek a segítségével kandikálnak be.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Az az igazság, hogy már voltam nőgyógyásznál, és meg is vizsgált, nagyon kedves volt, mondott mindent hogy mit csinál, ezért is megyek csak pénteken, mert ő akkor van csak :) Kíváncsi voltam, hogy most fog-e valami új eszközt is használni. Sajnos félek, hogy fájni fog, behatoláskor olyan feszítő érzést éreztem, vagy nem is tudom mire hasonlítsam... :/ Még egyszer köszi :)
2013. márc. 10. 21:07
4/4 anonim válasza:
Annnyira nem fog féjni ha elengeded magad. Azért más egy pénisz mérete meg egy nőgyógyászati eszkköz mérete. Természetes hogy az első alkalommal akár több alkalommal nafgyon feszit igy az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!