Szűz vagyok, milyen vizsgálatokat fog csinálni a nőgyógyász?
Tudom, hogy ezeregy ilyen kérdés van, bocsi, de még soha nem voltam nőgyógyásznál.
19 éves vagyok és az utolsó 2 ciklusom nem volt oké. Az előző ciklusom felénél volt egy hét vérzésem a peteérés környékén, de nem volt erős, inkább csak pecsételő. Utána rá 2 hétre időben megjött, de a menstruációm sem volt rendes. Sokkal kevesebb volt, mint szokott, ráadásul a vér is darabos volt (a hosszával nem volt gond). Most járok az 51. nap környékén, de semmi jele annak, hogy megjönne. Egyébként egyre húzódott a ciklusom, az utolsó 4-5 már 35 helyett 38-42 napos volt.
A jövő héten megyek nőgyógyászhoz, milyen vizsgálatok csinál így, hogy szűz vagyok? Ugye nincs nagy baj?
Igazából nem is a vizsgálattól tartok, hanem inkább attól, hogy valami nagyobb baj van. :(
De tuti, hogy valami hormonbajom van, mert elkezdtem erősebben szőrösödni is.
Köszi a válaszokat, majd megírom, hogy mi volt.
én csütörtökön voltam dokinál,szüz vagyok,16.
elösször kerdezget egy picit hogy megismerjen,mivel elösször mentem.kerdezi hogy szedsz-e valami gyogyszereket,ha igen milyeneket,voltal-e operalva,van-e gyereked(mivel nemtudja hogy szüz vagy),azt kesöbb kerdezi meg,vagy meglássa.felülsz abba a szek felesegbe,elhelyeszkedsz,szetteszed labaid,kesztyüs kezzel szethuzza picit hogy belasson.nekem folyamatosan mondta hogy most mit csinal,s hogyan.nem feltem.nem fajt semmi.erdekes az volt hogy sokszor megkerdezte hogy voltam-e ferfival,mert nem hitt nekem,mondom neki h nem voltam meg pasival.szüz vagyok..csak meresztette a szemeit xD
kiderult h gombam van. :( adott receptet h vegyem ki a gyogyszertarbol..meg nem vettem ki..
üdv,egy 16éves csajszi :)
Kedves 16 éves csajszi!
Csütörtök óta tudod, hogy gombád van, a kezedben a recept, és te még ki sem váltottad. Mire vársz? Gombaszüretre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!