Bolus adstringers befolyásolja fogamzásgátló tabletta hatását?
aki szedte már a kettőt együtt, megkérdezte az orvosát, arról h a bolus a. befolyásolja-e a tabi hatását? ha igen, mit mondott?
előre is köszönöm a válaszokat!
ha csökkenti a felszívódását, az kihat a védelemre?
vagy csak annyi, h több ideig tart a felszívódása? (nem 3-4 óra, hanem mondjuk 5-6)
tehát akkor szükséges mellette kiegészítő védekezés
én is egyből erre gondoltam, csak neten kezdtem keresgetni, és ezt találtam (egy orvos írta)
itt azt írja h nem befolyásolja...
de én azért kételkedem ebben, azért tettem fel itt a kérdést, hátha vki beszélt már erről az orvosával
És nem egyszerűbb, ha a biztonság kedvéét inkább védekezel mellé? Akkor tuti nem gond.
Sokra mész azzal, ha vki beírja hogy nem befolyásolja, aztán teherbe esel esetleg. Majd megkeresed és követeled a gyerektartást?
mindenképp védekezem az a biztos
de ha befolyásolja a hatást, akkor esetleg máshogy jön meg a vérzésem, ezért érdekel a válasz
((pont 18-án kellene megjönnie és péntekig elmúlnia
ha később jön meg, akkor át kell tennem a következő heti vérvételem időpontját (mert ha vérzés közben vesznek tőlem vért, akkor nagyon rosszul leszek))
értem
hát köszönöm szépen a válaszokat!
akkor mindenképp védekezem mellette, nehogy gond legyen
aztán majd alakul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!