Kihagytam egy fog. Gátló tablettát a 2. hét utolsó napján! Pótoltam a következő napon. Mit jelent ha ezután korábban megjön a menstruáció?
Figyelt kérdés
' héttel a pótlás után megjött a menstruációm! Akkor amikor még a 3.heti tablettát szedtem.. Kb még 5 nappal elöbb mint amikor amugy is meg szokott jönni.
Mit jelent ez hogy korábban jött meg még tabiszedés közben? A kihagyott tabletta miatt lehet? Veszélyes ez?
2013. febr. 18. 07:58
1/3 anonim válasza:
Igen. A kihagyott tabletta miatt van és annyiban veszélyes,h most 1 hónapig máshogy is védekezni kell, mert teherbe lehet esni.Más problémát nem okoz.
2/3 A kérdező kommentje:
A védekezés az alap, mivel tényleg kihagytam egyet.. de akkor tuti ez nem okozott bajt a szervezetembe? mm ez a köztes vérzés. És pont akkor marad abba mire VALÓJÁBAN meg kéne jöjjjön.. gondolom az akkor most kimarad..
2013. febr. 18. 08:36
3/3 anonim válasza:
Ez nem biztos,h most kimarad, sőt előfordul,h ilyen esetekben hosszabb ideig tartó pecsételő vérzés is jelentkezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!