Barna folyás menstruáció helyett normális?
Figyelt kérdés
Menstruáció helyett kevés sötétbarna folyásom van. Eddig még nem volt, ez számomra új, nem tudom van e okom aggodalomra.2013. márc. 7. 10:21
11/18 anonim válasza:
A 03-07 15:34-es vagyok. Legalább most már biztos, hogy nincs gond, hiszen orvos mondta, és csak az a biztos amit ő mond.
13/18 anonim válasza:
Azért az orvos válasza mégis csak az orvos válasza, kedves utolsó!
14/18 anonim válasza:
Hát ezért ne is válaszolj senkinek kedves utolsó!
15/18 anonim válasza:
majd az orvos megteszi helyetted.
16/18 anonim válasza:
Azért a praktizálást hagyjuk meg az orvosoknak, kedves 58%-os! Elvégre ez az ő asztaluk.
17/18 anonim válasza:
Hát ezt mondom én is pontosan!
Úgyhogy ne válaszolgass feleslegesen!
18/18 anonim válasza:
Csak hogy Te összekevered a választ, adott esetben a véleményt a diagnózissal.
Egyébként nem az a probléma, hogy válaszoltál, hanem az, hogy szemre hánytad a kérdezőnek ("Mondtuk, nem?" kijelentéssel) konkrétan a tényt, hogy elment orvoshoz, amit egyébként nagyon jól tett!
Ez szúrta a szememet. Igen, válaszolni lehet, azért is van ez az oldal, de attól függetlenül semmilyen online vélemény, tapasztalat nem ér fel egy közvetlen orvosi vizsgálattal.
Most be is fejezem!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!