Ez normális még az elején? Segítség
Figyelt kérdés
Most jött meg a 3. mensim teljesen szabályos eddig. Tudom lehet szabálytalan és kihagyhat hónapokat is akár. Az a problémám hogy megjött febr. 23-án és elmúlt márc. 4-én. 10 napig menstruáltam. Az elsõ 8 a második menstruációm 7 napig tartott. Mind 3x nagyon erõs volt a vérzésem. Nagy baj? Megijedtem...2013. márc. 6. 11:04
1/4 A kérdező kommentje:
12/L Még mielõtt megkérdezné valaki azért nem a suliban ülök mert beteg vagyok. Normális válaszokat legyetek szívesek:) Köszi
2013. márc. 6. 11:06
2/4 anonim válasza:
elején normális ha erősebb vagy tovább tart. Késöbb ez változni fog valószinleg. Az is kész csoda hogy rögtön igy beállt.
3/4 anonim válasza:
Nincs semmi baj, ne aggódj! Évekbe is telhet mire beáll a menstruáció. :)
4/4 anonim válasza:
ne ijedj meg én is így voltam vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!