Barna folyás menstruáció helyett normális?
Figyelt kérdés
Menstruáció helyett kevés sötétbarna folyásom van. Eddig még nem volt, ez számomra új, nem tudom van e okom aggodalomra.2013. márc. 7. 10:21
1/18 anonim válasza:
Lehet, hogy valami hormonális gond van. Az a legjobb ha orvoshoz mész.
2/18 anonim válasza:
Ilyen előfordulhat ritkán.
Az is lehet, hogy most ez van és pár nap múlva rendesen meg fog jönni. Hormonok. Ne aggódj, ilyen más nőkkel is szokott lenni, ez nem betegség.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azért ha elmúlt felkeresek egy orvost :/ :)
2013. márc. 7. 10:41
4/18 anonim válasza:
Én most pont ugyanígy vagyok, mint te, csak barnázok, pedig hétfőn kellett volna megjönnie, bár én mostanában hagytam abba a fogamzásgátlót(ez lenne a 4ik menszeszem azóta) és elég sok stressz volt az utóbbi hónapban, én erre fogtam...
5/18 anonim válasza:
Nálam is fordult már elő.Főleg aki gyógyszert szed.
6/18 anonim válasza:
Ne pánikolj, ez elő szokott fordulni.
7/18 A kérdező kommentje:
Forduljak vele orvoshoz, vagy felesleges?
2013. márc. 7. 15:10
8/18 anonim válasza:
Mindig az orvos tud biztosat mondani, nem itt látatlanban.
9/18 anonim válasza:
Szerintem most tök fölösleges, de ha legközelebbi mensinél is csak ez lenne, akkor elmennék.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ma voltam orvosnál. A doki nagyon kedves volt, megnyugtatott, szerinte ez teljesen normális :)
2013. márc. 18. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!