Nektek milyen tampon illetve betét vált be?
Figyelt kérdés
Szeretném megtalálni a számomra megfelelõt, mivel január óta menstruálok:) 12/L Ja és milyen betétet ajánlanátok nagyon erõs vérzéshez? Óránként kell éjszakai betétet cserélnem. Tesiket meg csak a normál tampon és éjszakai betét kombinációval vészelem át. Legyetek szívesek normális válaszokat adni.:))2013. márc. 6. 13:22
11/14 anonim válasza:
Nekem a dm Jessa nevű saját márkás termékei válnak be. Azok közt van egy jó hosszú vastag fajta, az a kedvencem. Próbáld ki szerintem! Régebben Alwayst használtam, csak azt túl vékonynak éreztem. Always Maxit meg még sehol nem láttam. Te hol veszed azt kedves kérdező?
12/14 anonim válasza:
Always maxit,kérdező? hogy birod? az nem túl vastag, nagy?
13/14 A kérdező kommentje:
Falun lakom, de szerintem nagyobb bevásárló központokban is lehet kapni:) Megszoktam...elég vastag és nagyon hosszú, alwats honlapon fent van mérete. Csak ajánlani tudom erõs vérzéshez. Köszi a segítséget, szerintem kipróbálom a Jessát...bár nem tudom mennyire fog bevállni, mivel elég sok betéttõl viszketek(allergia) és ezért választottam az Alwayst.
2013. márc. 7. 21:40
14/14 anonim válasza:
Kérdező, nekem is okozott már viszketést betét, de a Jessa jó pamutos és a Maxi típusai vastagabbak, mint a sima Always.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!