Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért preferálják a nők...

Miért preferálják a nők szinte mindig a női nőgyógyászokat?

Figyelt kérdés

Én inkább megyek egy olyan férfihoz, akiről hallottam, hogy milyen jó, mint egy olyan nőhöz, akiről nincs infóm (és lehet bunkó)...

16/l

2013. márc. 5. 15:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sokan szégyenlősek, és nem akarják, hogy egy férfi nyúljon hozzájuk ott, akit nem is ismernek. Amúgy meg szerintem tök mindegy, én voltam büdösparaszt nőnél, férfinél, és jónál is mindkét nemnél.
2013. márc. 5. 15:43
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi a nőgyógyász. Mind a kettő lehet jó, illetve rossz. Van tapasztalatom mindkettőből.
2013. márc. 5. 15:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Sokan azt állítják, hogy a női nőgyógyász, mivel nő, így tudja, hogy milyen érzés odamenni. Max ennyi a pozitívum.
2013. márc. 5. 15:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Van itt egy pár válaszoló, akinek csak az a fontos, hogy a lányok mindenáron női nőgyógyászhoz menjenek, de ezzel burkoltan arra céloznak, hogy a nőgyógyászati vizsgálatnak köze van a szexualitáshoz. Akinek az egészsége fontos, az nem az orvos nemét nézi, hanem hogy jó szakember legyen, kedves, és mindent meglehessen vele beszélni. Kedves Kérdező, olyan orvoshoz menj nemtől függetlenül, akit egy olyan ismerősöd ajánl, akiről tudod, hogy Neked a lehető legjobbat akarja!!!
2013. márc. 5. 16:00
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem mindenki preferálja jobban, ez teljesen egyéni dolog.

Egyik bnőm pl. semmiképpen nem menne nő nemű nőgyógyászhoz mert az számára undorító. Egy másik ismerősöm pedig semmilyen nő nemű orvoshoz nem megy el, csak is férfihoz.

Nekem spec mindegy. Elsőre nekem könnyebb volt nőhöz menni, mert előtte sokkal kevésbé éreztem magam kellemetlenül. De most már úgy vagyok vele, hogy mindegy. Az számít, hogy szakmailag ki a jobb.

Meg nálam pl. aszerint is változik, hogy mi a bajom. Pl. simán rákszűrésre, vagy vmilyen fertőzéssel szívesebben mennék nőhöz. De mondjuk ha műtét kellene, akkor inkább talán férfihoz:)

2013. márc. 5. 17:41
 6/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a szégyenérzet mérsékeltebb egy női orvos elött.

Ja és a nő jobban meg is kellene hogy értse a panaszokat amin ő is átesett már..pl. menstruációs fájások, hisztis premenstruációs állapot, stb..

2013. márc. 5. 18:12
 7/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szégyenlős voltam, és nem gondoltam, hogy a nők rosszab orvosok lennének, mint a férfiak, ezért nőt választottam. Ma is hozzá járok, úgy érzem nyitottabb tudtam hozzá lenni, mint egy férfi orvoshoz.
2013. márc. 5. 18:29
 8/17 anonim ***** válasza:

Azért talán, amiért a férfiak a férfi urológust.

Valamelyik pest közeli helységben "elzavarták" a női urológust kb fél éve? Olvastátok?

2013. márc. 5. 18:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Személy szerint soha nem mennék nő nőgyógyászhoz. Nem fogok egy nő előtt terpeszteni, ez számomra természetellenes, még ha orvos is.
2013. márc. 5. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Sokáig úgy voltam, hogy fúúúúj női nődoki, aztán meg elköltöztem, és ahova tartozom, csak nők voltak, amikor mentem, hogy már rákszűrés esedékes.Sose találkoztam olyan aranyos, kedves dokikkal, szó szerint megdícsértek, hogy eljárok évente rákszűrésre. (Igen, tudom mindjárt jön, hogy nem a női létük miatt ilyenek)
2013. márc. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!