Összegezzük a székesfehérvári nőgyógyászokat! Ki a legjobb?
Láttam már sok kérdés volt,XY milyen stb..
Én folyton nőgyógyászt keresek,de nem találok igazán jót. Dr.Szőke Katalint például az egész családom dicsérte -persze ők magánrendelésre mentek hozzá- én pedig Mórra az SZTKba,de ránézésre megállapította,hogy semmi bajom sincs,mire én közöltem,hogy folyásom van erre felírt egy gombaölőt ami csak ront ugye a helyzeten.... Ha kiadok 10ezer forintot egy vizsgálatért,szeretném,ha előbbre jutnék,de nem merek idegenhez menni,ill. mehetnék SZTKba is,ha tudnám,h nem az lesz,mint Katalinnál. Hova menjek?
Aki Fehérváron főorvos az már letett valamit az asztalra úgy gondolom,egyetlen nő van közöttük: Dr. Bognár Ida. Nála szültem,magánrendelésre jártam igaz hozzá,de tette a dolgát,odafigyelt rám. A többit nem nagyon ismerem, a Blaskóval már találkoztam,rendes volt,aranyos. Jah és a Mohost ne felejtsük ki,hozzá akkor sem mennék többet ha ő fizetne nekem.
Ha kell az Ida elérhetősége, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!