160 cm-el és 44 kg-al sovány vagyok?
Igen, soványnak számítasz.
Egyél naponta ötször, de csak annyit, amennyi jólesik.
Lakj jól minden étkezéskor. Növeld a szénhidrát mennyiségét.
"A hatékony, nem zsírpárnákat növesztõ hízás alapja a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás mellett a nem megterhelõ, de rendszeres mozgás, például aerobic, kerékpározás vagy az úszás."
Az sem jó, ha sokszor ennyire beeszel. Ez vagy te, ezzel a súllyal, ezzel a magassággal. Úgy, ahogy a duciknak is el kell fogadniuk magukat, úgy fogadd el te is magad! :) Lehet, hogy könnyebb csontozatd van, nem vagy fogékony a hízásra. Sportlj, imosísd magad, attól egy kicsit talán megnövekedhet a súlyod, és segít azon, hogy ne pálcika kezeid és lábaid legyenek, hanem formás legyél! :) Ez tedd meg, ne pedig meghízni akarj! :) Biztos szép vagy!
Egyébként meg ha a BMI-ed 19,00% alatt van, akkor kórosan sovány vagy. Számold ki :)
én 13 évesen voltam ennyi,centiben és súlyban is.. meg is szívtam,hormonbajaim lettek. nyáron viszont sikerült felszednem 5 kg-t szóval,most már okés a súlyom.
14L
Egyébként azt sem szabad szemelől téveszteni, hogy ez nálad lehet az agyalapi mirígy rendellenes működésének a következménye, ugyanúgy ahogy vannak túlságosan elhízott emberek, pedig lehet, hogy csak egy almát eszik egy nap, egyszerűen minden rápakol, lehet nálad is ez van, és képtelen vagy a hízásra.
Ha egyszer komolyabban bele akarsz ebbe menni, akkor menj el orvoshoz, és nézz utána a dolgoknak, vizsgáltasd ki magad. Nem hiszem, hogy a te hibád az, hogy ennyire sovány vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!