Uterusban 12mm em benne 4mm echogén gyűrűvel rendelkező felritkulás. Mit jelent pontosan?
Ebből még bármi lehet. Vérzés kimaradás után 2 héttel a dokim még írd és mondd SEMMIT nem látott. Mindezt úgy, hogy a fogantatást napra pontosan tudtuk, és a doki a világ legalaposabb orvosa - ráadásul régi jó ismerősünk, szóval tuti, hogy rendesen megnézte. Egy héttel később csak petezsákot látott szikhólyaggal, mikor mi már biztosak voltunk benne, hogy babát kéne látni, esetleg szívhangot is. De türelemre intett, és egy újabb hét elteltével a következő uh-on már pontosan akkora volt, amekkorának számoltuk. Most itt szuszog mellettem.
Szurkolok!!
Sajnálom! A helyedben elmennék egy genetikai tanácsadásra, meg a nőgyógyászt is meggyőzném, hogy küldjön hormonvizsgálatra. Egy veszítés után nem szoktak, de kettő után a normálisabbak már kicsit vizsgálódnak. Elvileg ilyen korai vetélés után nem kell várni, ha nem volt műtét.
Együttérzek Veled, én 11 hetesen veszítettem el az első kicsikénket, missed ab. Rá nem egészen másfél évre megszületett a lányunk, 2 éves múlt, a hugica pedig 6 hónapos. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!