Miért nem mult még el?
Figyelt kérdés
Nödoki szerint gombás fertözésem van vett is kenetet, de nem mulik. Már 2 fajta kúpot meg 2 fajta kenöcsöt használtam de semmi. Pár napja megint elkezdett nagyon fájni. Miért? Mikor fog elmúlni?2013. márc. 2. 06:39
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsámat mult helyett múlt akart lenni
2013. márc. 2. 06:40
2/8 anonim válasza:
Pld. A partnered(ha van) is kéne kezelni,különben mindig visszakapod.
3/8 A kérdező kommentje:
2 hónapja nincs semmi köztünk. Párom tünetmentes (nem hiszem hogy elkaphatta , mert akkor már rég nem voltunk úgy együtt). Milyen gyógynövény? Szoptatok még..
2013. márc. 3. 01:50
4/8 anonim válasza:
Az,h tünetmentes nem sokat jelent.A férfiaknál előfordul,h nincsenek panaszok,viszont tovább adják a betegséget. Az,h nem voltatok együtt már nyomós ok :) Elképzelhető,h a szülés, szoptatás miatt le van gyengülve az immunrendszered.
Menstruálsz már?
5/8 anonim válasza:
"Menstruálsz már?" Azért kérdezem,mert nem mindegy mikor kezeled magad.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen megjött már 3x dec, jan,febr.
Valaki irt nekem de sajnos nem tudok visszairni mert más lett nekem az oldal (telóról vagyok) és néha átváltozik valamiért, de ha tudok akkor megirom amit kértél! Bocsi amint tudok visszairok
2013. márc. 3. 10:21
7/8 anonim válasza:
A kezelést úgy időzítsd,h menses után legyél,mert ha kezelted is előtte a menses "kihozza" a fertőzést.Ha a gomba ellenes kezelést befejezted, 3 nap szünet után használj tejsavas kúpot(pl.Gynoflor)az helyre állítja a norm.hüvelyflórát.Így valószínűleg megszűnik a bajod.
8/8 A kérdező kommentje:
Azt hisezm ezt a kúpt kaptam a dokitol amit irtál
2013. márc. 4. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!