Az normális ha 12 évesen kicsi melleim vannak (65A méretem van)?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 18:47
11/22 anonim válasza:
Utolsó: te hány éves vagy?
kiváncsiság
12/22 Breki-kém válasza:
Szia! Nem egyáltalán nem gond, biztos nőni fognak még! Nekem(26)is kb akkorák lehettek anno.. Aztán nálam is beindult a hormonrendszer ami biztos nálad is be fog, de akkor se számíts hatalmas méretekre, mert folyamatosan fejlődsz. Ha nem fogyókúrázol tutira gyorsíthatod a folyamatot, mert a mell nagy része zsírszövet, így ha fogyizol, biztos onnan is menni fog, azt meg gondolom nem akarod. Kitartás, ne izdulj! Megnőnek! Addig meg ne hordj melltartót (cicitakarót). Sokkal szexibb, mint "álmelleket" csinálni. Ezt garantálom! Az érettebb fiúk tudják ezt. Amíg a melleid növésére vársz, addig növeszd meg a hajadat és hord kibontva. Keress rá, ha nem hiszed, de a fiúk nagyon nagy százaléka gondolja úgy , hogy a hosszú, csillogó, ápolt haj nélkül nem is igazán nőies egy lány!
13/22 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok, és én ég csak nem is tudom, mi a méretem, de nem is foglalkozom vele. Az én ,,mellem" kb. 5 centit nőtt és megduzzadt a mellbimbóm, de eddig még csak ennyi.
14/22 anonim válasza:
Az mit jelent hogy "5 centit" nőtt eddig, máshol is olvastam már, áruld már el légyszi. XD
15/22 A kérdező kommentje:
utólsó: ki linkeljen képet??? rám neszámíts:)))
2013. márc. 27. 19:25
16/22 anonim válasza:
én 15 leszek és 12 évesen nekem is ekkora volt. azóta se sokat változott a mérete :(
17/22 anonim válasza:
Ne aggódj mindenki más ütemben feljődik, ez a természetes.Nekem (12 vagyok) már 70A-s melltartó kell, és engem őszíntén szólva egy icipicit zavar, hogy ekkora a mellem, de nem tudok ellene tenni semmit... Néha kicsit idegesítő, hogy mindenki a mellemet bámulja(fiúk) oO""
18/22 anonim válasza:
Teljesen normális. 12 évesen fiúbbnak néztem ki egy fiúnál. Az a nem normális, hogy 12 évesen gyerek akarsz lenni, hanem felnőtt nő. Nem ráérsz a melleiddel kínlódni 20 éves korodban? Addig legyél gyreek, amíg lehet. Úgyis olyan rövid az az idő, amíg az ember gyerek lehet.
19/22 anonim válasza:
#17-esnek: 70A? Az nem is nagy. 12 évesen nekem is akkora volt,mégsem bámulta senki,mert hát nem nagy és én kicsinek is éreztem a többiekéhez képest,mert volt olyan akinek már 80C volt... Persze 12 évesen nem mindenkinek nagy,de a 70A tényleg nem számít annak,mert hát A kosár.Ha B kosarad lenne,akkor már az valami.
20/22 anonim válasza:
Szerintem normális nincs eben semi különös majd késöb fog nöni ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!