Normális? 15 leszed eddig nem jött meg de 4-én elég erős barna folyásom volt később kicsi vérrel keveredve. Azóta gyengyült de még mindig erős a barna.
Nekem először 13 évesen jött meg és az első normális vérzés előtt ilyen volt. Igaz nekem nem volt erős a vérzés, egy tisztasági betét is elég volt és ez kb. 2-3 napig tartott, még csodálkoztam is hogy csak ennyi lenne a mensturáció?! Ez után 1 vagy 1,5 hónap múlva megjött rendesen, ami 6 napig tartott. Nekem az első 1-2 évben nem volt rendszeres a mensturációm, volt hogy kimaradt 2 hónapig és olyan is hogy megjött 23-24 napra, de azóta beállt rendszeresre és már 7 napig tart és 30 naponként jön meg.
Lehet hogy neked ez az első mensturációd, valószínűleg 5-7 nap múlva elmúlik!:) Nekem is először barnás szokott lenni, aztán ahogy múlik el egyre inkább halványul a színe és csökken a mennyisége.
Szerintem már menstruálsz:)
Általában 5-7 napig tart, először erősebb utána gyengül.
Teljesen normális, ne aggódj, beléptél te is a klubba:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!