Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális ha 12 évesen...

Az normális ha 12 évesen kicsi melleim vannak (65A méretem van)?

Figyelt kérdés

2013. febr. 28. 18:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy az.:) Van, aki ilyenkor még el se kezdett fejlődni.

Nekem ennyi idősen a "mellem" konkrétan annyi volt, hogy kiduzzadt a mellbimbóm. (igaz most, 3 évvel később is épphogy (70)A-s, de olyan osztálytársam is volt, aki 12 évesen hasonlóan fejlett volt, mint én, 7-8.ra meg már neki lett szinte a legnagyobb.)

2013. febr. 28. 18:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
igen, van akinek felnöttként is csak A kosaras. De ne aggódj valószinüleg nőni fog még neked.
2013. febr. 28. 20:18
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy normális, hiszen még gyerek vagy! Az, hogy vannak ennyi idős lányok, akiknek nagyobb mellük van, nem jelenti azt, hogy Veled baj lenne, hogy kisebb a melled, mert mindenki más ütemben fejlődik.
2013. márc. 1. 07:09
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez teljesen normális.
2013. márc. 1. 08:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahh 65A :O

Rám még a 65AA pont hogy jó, na én mit szóljak!?

pedig lassan 16 leszek. :/

Nagy szívás....

Valalmelyik nap akartam vadászni vmi kis melltartókát vagy 5-6 boltot végig másztam, hát nem találtam.

Vagy egy kétszemélyes sátornak felelt meg, vagy neon zöld,fodros, de nagy nehezen találtam egy rendes A-sat meg fogom... 5cm szivacs benne,kb a C kosárral vetekszik, barátnőmmel nézzük-nézük végül rájöttünk hogy hoppá ez biztos fülmelegítőnek tervezték csak idekeveredett véletlenül.

Szóval nagyon vigyázzatok nem tudhatjátok mit hová pakolásznak ezek a ruha boltok! ;D

2013. márc. 2. 01:23
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja és kérdező te hol szoktál vásárolni (ha hordssz esetleg)?

Vagy valakinek egy jó kis bolt ajánlata nincs? :)

2013. márc. 2. 01:26
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én az eddigi legkisebb (normális) melltartót a Tescoban találtam, de van intimissimiben Tezenisben, C&Aban is.;)
2013. márc. 2. 08:40
 8/22 A kérdező kommentje:
Hát én a Tescóból kaptam:DD De nem szoktam hordani:) csak ritkán:))
2013. márc. 2. 12:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

7-es: Mekkor volt az a legkisebb?

c&a nem volt már mikor mentem csak a fent említett dupla sátor, Tezenisben(kis bolt) push uposat látni csak de majd elnézek egy nagyobba.

Tescoban a gyerek részlegnél keresendő gondolom.xD

Köszi mindkettőtöknek! ^^

2013. márc. 2. 20:37
 10/22 Optipolar válasza:
100%
12 évesen még gyerek vagy, az a normális, ha kicsik a melleid. Néhány év múlva nőni fognak, mert elkezdesz belépni a tini korba. De szerintem 12 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy a melleid méretével foglalkozz.
2013. márc. 4. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!