Az normális ha 12 évesen kicsi melleim vannak (65A méretem van)?
Persze, hogy az.:) Van, aki ilyenkor még el se kezdett fejlődni.
Nekem ennyi idősen a "mellem" konkrétan annyi volt, hogy kiduzzadt a mellbimbóm. (igaz most, 3 évvel később is épphogy (70)A-s, de olyan osztálytársam is volt, aki 12 évesen hasonlóan fejlett volt, mint én, 7-8.ra meg már neki lett szinte a legnagyobb.)
Ahh 65A :O
Rám még a 65AA pont hogy jó, na én mit szóljak!?
pedig lassan 16 leszek. :/
Nagy szívás....
Valalmelyik nap akartam vadászni vmi kis melltartókát vagy 5-6 boltot végig másztam, hát nem találtam.
Vagy egy kétszemélyes sátornak felelt meg, vagy neon zöld,fodros, de nagy nehezen találtam egy rendes A-sat meg fogom... 5cm szivacs benne,kb a C kosárral vetekszik, barátnőmmel nézzük-nézük végül rájöttünk hogy hoppá ez biztos fülmelegítőnek tervezték csak idekeveredett véletlenül.
Szóval nagyon vigyázzatok nem tudhatjátok mit hová pakolásznak ezek a ruha boltok! ;D
Ja és kérdező te hol szoktál vásárolni (ha hordssz esetleg)?
Vagy valakinek egy jó kis bolt ajánlata nincs? :)
7-es: Mekkor volt az a legkisebb?
c&a nem volt már mikor mentem csak a fent említett dupla sátor, Tezenisben(kis bolt) push uposat látni csak de majd elnézek egy nagyobba.
Tescoban a gyerek részlegnél keresendő gondolom.xD
Köszi mindkettőtöknek! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!