Lányok! A tampont hogyan, hova kell feldugni? Légyszi magyarázzátok el!
Azért még én is tudok egy-két kérdésen padlót fogni ... És nem azért, mert úgy gondolnám, hogy ezzel a tudással születik mindenki, de azért alapfokú felvilágosítás már általános iskolában megtörténik, plusz szülőként tudom, hogy azért a gyerekeimet nem hagyom tudatlanul.
Egyébként anyukádat kell megkérdezni az ilyesmiről ...
cam ne legyél igazságtalan :—)
egyetértek veled abban hogy vanak felvilágosito orák meg abban is hogy minimális eröfeszitésel a kérdezö is utánakereshetet volna. de most itt az a kérdezö fö baja hogy nem meri megkérdezni mert fél a nevetéstöl. ez viszont teljesen normális mert vannak olyan szülök akiknél a szexualitás tabu témának minösül sajnos... ezért is itt kérdezte :—)
Egy 11 évesnek meg miért kell tudnia ezt az információt?
Amennyiben a kérdezőnek erre az infóra már szükségletből van szüksége, akkor viszont el lehet beszélgetni anyukával, nagynénivel, osztályfőnök nénivel, háziorvos nénivel és iskolai nővérrel - ha van -, stb. De szimplán a használati utasítás is kimerítő választ ad a kérdésre ... úgy emlékszem ...
De azért belátod, hogy azzal sincs gond, ha esetleg sikerül rábeszélni kedves kérdezőt, hogy nyugodtan odaállhat az anyukája elé is a kérdéssel! Tekintve, hogy egyre több hasonló kérdése lesz és nem mindegyiket itt lesz egészséges itt feltennie.
Kedves kérdező! Ne félj a szüleid megkérdezni! Mondom ezt úgy, hogy nekem is vannak 14 és 11 éves gyerekeim ... mondjuk ők tudják, hogy bármit megkérdezhetnek (Kérdeznek is basszus néha olyanokat ...) :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!