Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció utáni vérzés...

Menstruáció utáni vérzés alkalom után?

Figyelt kérdés

Február 17-én végetért a ciklusom, 22-23án a párommal együtt töltöttem az éjszakát. Megszakításos aktus volt. Azonban tegnap arra lettem figyelmes, hogy nagyon gyengén pecsétszerűen vérzek. Este betettem még egy tisztasági betétet, s ma ahogy megnéztem reggel szintén volt rajta egy kevés.

Valami ötletek, hogy mit csináljak, esetleg , mi lehet ez?

Előre is köszönök minden választ.

2013. febr. 25. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A megszakitás ugye tudod, hogy NEM védekezés, ezért lehet, hogy terhes lettél és azért van ez a kis vérzés.

De elvileg a szex utáni vérzés lehet akár mégnyakrák elsö tünete is.

A helyedben elmennék nögyógyászhoz, megvizsgáltatnám magam, és ha semmi baj sincs, meg terhesség sincs, akkor sürgöesn elgondolkodnék, hogy hogyan kellene védekezni, vagy gumival - aminek az a nagy elönye, hogy fertözések ellen is véd, vagy tablettával, de a megszakitásos techológiát sürgösen el kell felejteni, kivéve, ha nem gond egy esetleges terhesség.

2013. febr. 25. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

És ha a menstruációm egyáltalán nem rendszeres? Mert megesik, hogy kimarad egy hónap. Ráadásként a családban örökletes volt a női ágon a ciszta.

2013. febr. 25. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
A helyedben mindenképpen megkersnék egy jó nögyógyászt és kivizsgáltatnám magamat.
2013. febr. 25. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!