Fog még fájni így is az első alkalom, vagy mitől lehetett a vérzés? (Lejjebb a többi. )
Figyelt kérdés
Leszoptam a barátomat, ő meg megujjazott. Nagyon kicsit vérzett (nem voltam beteg akkor), vagyis csak utána vettem észre, hogy a bugyim kicsit véres lett. Ennek ellenére én elég szűknek tartom a hüvelyemet. Ez a vérzés azt jelenti, hogy a szűzhártyám átszakadt/megrepedt? És akkor már ha belém hatol akkor már nem is fog fájni (annyira)? Vagy lesz valami változás emiatt?2010. júl. 18. 16:55
1/5 anonim válasza:
valószínűleg picit felsértette a hüvelyfaladat a körmével. ettől még ugyanúgy szűz vagy és nem fog kevésbé fájni (amúgy elég széles skálán mozog, hogy ki mekkora fájdalmat él át a szüzesség elvesztése közben). Ha a szűzhártyádon hatolt volna át, azt akkor is érezted volna, nem csak később a bugyidon ...
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak megsértette. De csak találgatni lehet, illetve azt észre fogod venni, mikor távozik a hártyád, de a fájdalmat nem lehet kizárni.
3/5 anonim válasza:
Nem a szűzhártyád miatt fáj ez első, hanem azért mert szűk vagy és a pénisz feszíti, tágítja a hüvelyt...
Amúgy lehet, hogy felsértette a hüvelyed, lehet, hogy berepedt a szűzhártyád (tükörrel megtudod nézni), ezt így nem lehet tudni.
4/5 anonim válasza:
Nagyon kicsit? ...
Egyébként, nem, még szűz vagy, és valószínűleg azért véreztél, mert felsértett valamit. (: De nyugodj meg, engedd el magad és lehet, nem is fog fájni. ; )
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem függ össze, nekem például elsőnél nagyon fájt, de egy csepp vérzés nem volt. A második alkalom még mindig kényelmetlen volt, de utána már csak jobb lett, ha emiatt nem akarsz lefeküdni barátoddal, ne izgasd magad. Szerintem ennyi "önfeláldozást" meg ér egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!