Miért van ez? Ez a harmadik alkalom hogy a vérzésem nem vérzés..(lent bővebben)
Nos,4 éve van meg.És már rendesen beállít.De mostanában nem vér jön ki belőlem hanem az a nyálkás cucc ami a méhfaláról válik le.Olyan nyálkás hogy még a betét sem szívja be.Vér nincs.Csak az a nyálka véres kicsit.Lóg belőlem az a nyálka.Tudom undorító.És nem tudok aludni,sem mert a betét nem szívja be,csak ragad.Nem tudom mi lehet.Nem darabos azt tudom.És folyékony vér nincs.És ez megy 5 napig.
Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi előre is.
15/L
Velem még ilyen nem fordult elő pedig kb. 4 éve mentsruálok:o
Én azt javaslom menj orvoshoz ha nem múlik el!!:S
16/L
Szia!
Mindenekelőtt menj orvoshoz! Kiegészítésként naponta 1 csészényi cickafarkteát igyál apránként! Ez a gyógynövény mindenféle rendszertelen menstruációnál segít.
1 teáskanál cickafark füvet 1 csésze vízzel leforrázunk, 5 percig letakarva állni hagyjuk, leszűrjük és ihatjuk is. Ízesíteni lehet mézzel, cukorral és kortyolgatva elfogyasztjuk.
Ezekben a hónapokban virágzik, késő őszig lehet találni a természetben, ha ismered (a friss jobb, de intenzívebb az illata és íze). Ha nem ismered, inkább gyógynövényboltban vásárolj!
Még szűz vagyok.
Csak az a baj hogy nincs kivel elmennem nőgyógyászhoz.
Barátnőim nincsenek,csak srác barátaim vannak.
Anyukámmal ma beszéltem,és elmegyünk dokihoz.Most megyek előszőr.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!