Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetnék most? (hosszú)

Mit tehetnék most? (hosszú)

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és eléggé boldogtalan. Nagyon sokszor sírok, nem is kicsit, párom az utóbbi időben nagyon elhanyagol, és munka terén sem látom a jövőmet. Arra lennék kiváncsi, hogy aki volt már nagyon szomorú, és kilátástalannak látta a helyzetét mit csinált?Nem sajnáltatom magamat, ilyenkor nagyon sokszor jön ilyen válasz, csak egyszerűen nem tudom mit tegyek. Csupán kiváncsi vagyok, mások ezt hogyan vészelték át.Sokat olvasok a szabadidőmben, de nem kapcsol ki teljesen.És nehezen viselem a körülöttem lévő embereket, és hamar ideges leszek. Holott régebben abszolút nem voltam ilyen.Előre is köszönöm, ha valaki valamilyen tanácsal tud segíteni
2009. szept. 9. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hétvégén menj föl egy kicsit a helyekbe, a természetbe, egyedül, egyél, igyál, olvasgass ami csak jólesik azt csináld, hidd el ha egy kicsit elmenekülsz a világ zajától sokkal jobb lesz. remélem tudtam segíteni. :D és fel a fejjel
2009. szept. 9. 23:02
 2/3 anonim válasza:
vegyél 1 kutyát vagy macskát,vagy 1 papagájt vagy bármit ami 1 társ lehet
2009. szept. 10. 15:26
 3/3 anonim válasza:
Szia! Pont ez a problémám nekem is, csak én aludni sem tudok. Én szívesen elmennék Veled a hegyekbe, vagy akárhová, és megbeszélnénk a problémáinkat. Én sem tudok kijutni ebből a helyzetből...
2009. szept. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!