Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudom nagyon ciki, mit tehetné...

Tudom nagyon ciki, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Néha amikor nagyon nevetek vmin előfordul hogy nem tudom visszatartani magam és bepisilek nagyon ciki tudom de egyszerűen ötletem nincs mivel lehetne visszatartani az ilyet. Fordul ez elő mással is? Milyen ötletetek lenne a dolog ellen?

Ilyennel próbálkozhatok hogy koncentrálok vmi nem vicces dologra de van hogy ez sem elég...:S Ne nevessetek ki légyszi nem bunkó beszólásokat várok. Engem komolyan zavar a dolog és kiskorom óta így vagyok már túl vagyok a 17en.

2009. szept. 9. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
teljesen, vagy csak egy kicsit..?
2009. szept. 9. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

velem tüsszentéskor volt így, gyerekkorom óta. állítólag vannak olyan lányok, akiknek öröklötten gyengébb a gátizomzata.

végezz intimtornát, keress rá a neten, én is elkezdtem régebben, és már 2 hét után volt eredmény.

2009. szept. 9. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
menj el női intim tornára ahol megtanulod megerősíteni a PC izmodat.
2009. szept. 9. 21:36
 4/8 anonim válasza:
az unokatesom is ilyen nem tudja visszatartani...de sajnos nem tudok segíteni orvos.vagyis nem tudom:D vmi ilyesmi
2009. szept. 9. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha az intim torna nem jön be akkor relaxáció..

"Csak akkor pisilek, amikor akarok" vagy ilyesmi..

2009. szept. 9. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Először én a helyedben elmennék egy urológushoz és alaposan kivizsgáltatnám magam hogy biztosan nincs-e valamilyen szervi problémád, betegséged ami ezt okozhatja. Ha erről nincs szó, akkor elkezdhetnéd az intim tornát, a pc izmok megerősítését ahogyan azt már előttem is tanácsolták.
2009. szept. 9. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
előzőnek írom hogy nem urológus, hanem nőgyógyász
2009. szept. 9. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Rosszul írod, urológus mert az ilyen panaszokkal az foglalkozik. Nőgyógyászhoz is elmehet de az el fogja küldeni urológiára.
2009. szept. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!