11/24 anonim válasza:
Szerintem azért a zuhanyozás sokkal higiénikusabb olyankor.
12/24 anonim válasza:
Baromira egészségtelen. Zuhonyozni kell, nem fürödni!
13/24 anonim válasza:
Én mindig kivétel nélkül kádban fürdök, mert külön zuhanyzónk nincsen, így kádban meg nagyon kényelmetlen nekem zuhanyozni (nem beszélve arról, hogy még egy függöny sincsen, ezáltal az egész fürdő vizes lenne). Eddig semmi bajom nem lett tőle. Előtte utána tamponcsere, eszembe nem jutna tampon nélkül befeküdni a kádba.
14/24 anonim válasza:
Nem ajánlják. Inkább zuhanyzást kéne válassz, bár egy jó tamponnal ha nagyon muszáj lehet fürödni.
15/24 attila969 válasza:
férfiként mondom:)..............zuhany:)............elég gáz a vérvörös fürdő:)
16/24 szeretlek te lany válasza:
Ha langyosab vizben furdol akor az el alitja a verzest par orara
17/24 anonim válasza:
ŐŐŐŐ most komolyan le lettem pontozva, mert leírtam én mit szoktam csinálni? Normálisak vagytok? Látom nem... azért, mert nem egyeznek a szokásaink, még nem jelenti azt, hogy a másiké nem jó. De persze hülyéknek ezt magyarázhatja az ember...
18/24 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Ne idegeskedj, itt nem a hasznosság alapján pontoznak, hanem szimpátia alapján. Az a lényeg, hogy Te a lehető legjobb szándékkal írtad a válaszodat!
19/24 tgsc válasza:
Zuhanyozz, javaslom...
vagy tamponnal fürödhetsz is...
Tamponnal mész balatonba is nem, ha éppen úgy van?
20/24 anonim válasza:
Én már inkább csak a végén vállalom be a fürdést, amikor már nem erős a vérzés! :) Az első napokban viszont zuhany, akkor nagyon kedvem sincs fürdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!