Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 éve fehér folyás, számtalan...

3 éve fehér folyás, számtalan orvos, mégsem múlik el. Valaki segítsen!? Tapasztalatok.

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 3 éve van fehér folyásom. Számtalan orvosnál jártam már. Tenyésztésből 3x állapítottak meg streptococcus a.-t. Amire két alkalommal kaptam Dalacin hüvelykrémet, legutóbb pedig Duomax antibiotikumot.(Napi 3/2 hétig..szerintem irtó sok..) Ezeken kívül kaptam már kikevert kúpot,Lactofeelt..es még sorolhatnám. A mennyisége a folyásnak nagyon zavaró, egyáltalán nem természetes úgy gondolom. Szaga nincs, és nem viszket. Lehet esetleg lelki probléma, vagy táplálkozással kapcsolatos probléma a háttérben?! Most vásároltam kefírt,grapefruit cseppet,cickafark teát.. Valakinek használt már? MIndenhol csak azt olvasom, hogy ne házi praktikákkal próbálkozzanak,hanem menjenek orvoshoz, viszont én ugy gondolom már elég orvos látott, eljött annak az ideje, hogy ezekkel a természetes gyógymódokkal próbálkozzak.
2013. febr. 12. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
igazad van teljesen, nekem is voltak ilyen problémáim (nem pont ilyenek, de nőgyógyászati jellegűek), grapefruitmag cseppet én is szedtem meg olajfa kapszulát. nekem már minden rendben :)
2013. febr. 12. 17:35
 2/2 anonim válasza:
De hát a fehér folyás az mindennapos kell hogy legyen. ha nem az gáz, akkor nekem 19 éve megy folyamatosan, de nem volt bajom vele, ha nem menstruálok, akkor is hordok tisztasági ebtétem emiatt.
2013. okt. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!