Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok, ti milyen sűrűn...

Csajok, ti milyen sűrűn szoktatok nyűgössek lenni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
én sűrűn. alapbol szeszélyes természet vagyok,és erre még rájön az idöjárás, a menzesz stb. de ilyenkor nem traktálok vele senkit,elvonulok vagy megmondom h most inkább hagyjanak mert nem akarok senkit megbántani.
2013. febr. 24. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt megjön, 2-3 napig nagyon nyűgös vagyok.. Olyankor minden baj, semmi nem úgy alakul ahogy szeretném, nincs türelmem a dolgokhoz, ilyesmi.. Nem lehet egyszerű olyankor velem élni... :)
2013. febr. 24. 14:23
 3/3 Kinga1995 ***** válasza:

Havonta egyszer pár napig fix. xDDD Kötözködés, bunkóskodás. Tudom jól olyankor, hogy nem vagyok igazságos, de mégis csinálom :-D

Meg amúgy is olyan természet vagyok, hogy könnyen felhúzom magam, szóval még a menetrenden kívül is néha. De utólag általában bocsánatot kérek. (Aki ismer, az meg úgyis tudja, sőt, aki nagyon jól ismer időben számít rá :-P )

2013. febr. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!