Tampont semmiképp, száraz hüvely esetén hámsérülést is okozhat.
Betétet szoktam betenni, az bőven elég. Általában megérzem, kicsit fáj az alhasam előtte, meg számolom is.
2013. jan. 27. 22:30
2/22 anonim válasza:
Én is megérzem 1 héttel előtte, feszít a mellem, 1-2 nappal előtte meg fájdogál egy kicsit az egyik petefészkem ilyenkor teszek be tisztaságit. Tampont semmiképp.
2013. jan. 27. 22:32
3/22 anonim válasza:
Max tisztasági betétet.
2013. jan. 27. 22:34
4/22 anonim válasza:
Tampont tilos. A száraz hüvely falán olyan hámsérüléseket okozhat, melyekbe kórokozók juthatnak be, és fertőzések alakulhatnak ki. Pontosan tudom, mikor fog megjönni, de egyébként is mindig van nálam betét, hogy be tudjam tenni, ha kell. Hálistennek nem özönvíz- és meglepetésszerűen önt el.
2013. jan. 27. 22:35
5/22 anonim válasza:
Tisztaságit csak
2013. jan. 27. 22:38
6/22 anonim válasza:
én is csak tisztaságit, én is érzem ha hamarosan megjön. na meg nem elönt ha megjön igy észre veszem még mielött gond lenne. Amennyivel indul arra pont elég a tisztasági.
2013. jan. 27. 22:40
7/22 anonim válasza:
Én tisztaságit vagy betétet mindig teszek be, pont azért, hogy ne legyen baleset. Én is tudom már mikor fog megjönni, pontos, szóval lehet bízni benne.
Tampont nem tennék fel.
2013. jan. 27. 22:42
8/22 anonim válasza:
Én szoktam, és ne tisztaságit.
Nekem "özönvízszerűen jön", így sokszor már előtte 3-4 nappal is betéttel mászkálok. Persze cserélem adott időközönként, itthon pedig ki is veszem.
2013. jan. 28. 00:35
9/22 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson tampont használni amíg nem menstruálsz!!!!
2013. jan. 28. 06:30
10/22 female_superiority válasza:
Nekem nagyjából pontos, 1-2 nap csúszás szokott benne lenni. Ha nagyjából időszerű, plusz amúgy is megvannak a PMS tünetek (de igazából a kettőből egy is elég) berakok egy betétet, a három cseppes Always eü. éppenn elég elővigyázatosságnak szerintem. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!