Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakori vizelési inger vagy...

Gyakori vizelési inger vagy tüsszentéskor "baleset"?

Figyelt kérdés

Veletek is gyakran elő szokott fordulni télen hogy gyakran kell kimennetek? Vagy például hogy egy tüsszentéskor is "baleset" történik? Kort írjatok kérlek.

20L

2012. dec. 9. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
stressz inkontinencia
2012. dec. 9. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos volt. Nagymamám mesélte h neki is ilyen fiatalon is. Szerencsére nekem nem állandó az alábbiak közül több kell hozzá: intim izmok hanyagolása (nem tornázás), húgyúti gyulladás, ha rég nem nagy wc-ztem, mensi előtt kb 1 héttel- pár nappal vagyok (gondolom a relaxin miatt ami a méhszàjat lazítja) 28 éves vagyok
2012. dec. 9. 19:10
 3/5 A kérdező kommentje:
És akkor mit tudtál a "dologgal" csinálni végül?
2012. dec. 9. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyenge a hólyagzáró izmod. Urológushoz menj vizsgálatra. Van valami eszköz ami megerősítheti a záróizmot. Nekem nem fordul elő ilyen, pedig 58L éves vagyok.
2012. dec. 12. 21:01
 5/5 anonim válasza:
nekem ilyen a terhesség 6.hónapjában történt.kizárható?
2012. dec. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!