Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakori vizelesi inger mitől...

Gyakori vizelesi inger mitől lehet?

Figyelt kérdés
Urológus szerint minden oké vizelezem tiszta! Ultrahangos vizsgálat mèg nem volt! Évek óta fennáll olyan minth amindig fel lennék fazva de nem vagyok! Voltam mindeféle csodadoktornál de egyik sem segített! Fogalmam sincs kihez forduljak ezután! Valakinek volt hasonló baja?
2012. dec. 7. 23:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok fekete teát, vagy más olyan folyadékot iszol, aminek vízhajtó hatása van. Ha ki van zárva a felfázás... Egyébként bármi amiben koffein van, vízhajtó hatású...
2012. dec. 7. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt, de én tudtam, hogy ez pszichés okú. Elmentem egy kineziológushoz, mikor már nagyon elegem volt belőle, hogy egy tanórát nem tudok végigülni, és bárhová megyek, ettől rettegtem, hogy pisilni tudok-e majd ott. Nekem segített, azóta teljesen rendben vagyok, csak ajánlani tudom neked is, ha semmilyen szervi eltérést nem találtak, és egy kicsit is hiszel az ilyesmiben.
2012. dec. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!