Gyakori vizelési inger? Ez mitől lehet?
Naponta elég gyakori,hogy a mosdóba kell látogatnom, de valamikor csak pár ml vizelet távozik, aztán pedig rögtön újra érzem az ingert, viszont nem kell vizelnem.. (Illetve elég bő a hüvelyváladékom is mostanában.)
Mit tudnék ez ellen csinálni? Elsősorban otthoni praktikák érdekelnek, rosszabb esetben orvosiak.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ha úgy érzed, hogy kell, de mégsem, az lehet megfázástól.(nem felfázás, olyan nincs)
Persze lehet, hogy hormonzavar.
helló
Én már több éve szenvedek ettől rengetek vizsgálaton jártam és nem találtak az orvosok semmit!!!sok gyógyszert kipróbáltam...urogin tőzegáfonya...meg amiket még felírtak...és semmi.teljesen egészséges vagyok az orvosok szerint..Óránként valamikor 10-20 percenként megyek a mosdóba ha többet iszok mint szoktam.de még mindig nem tudtam beletörődni hogy ilyen létezik..egyik napról a másikra....és nincs magyarázat :-8
Szia utolsó kommentelő! Ugyanez a bajom azóta kiderült valami??
Derekad nem szokott fájni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!