Kérjek másik fog. Gátlót, segíthet?
Figyelt kérdés
Mellékhatás: pattanások, zsíros haj, folyamatos sírás mindenen, napi +3 óra alvás, fáradtság, hízás a melltartókosaram b-ből d lett.
Ti váltanátok?
2013. febr. 23. 19:46
21/28 anonim válasza:
Minden gyógyszerre vannak rossz tapasztalatok. A fogamzásgátló tbl.szedése mellett sok nőnek lett thrombozisa, tüdő embóliája,ráadásul hajlamosít infarktusra, stroke-ra.Ezt csak azért írom,h lássátok mennyire nem veszélytelen az sem.Amit az inj. melletti vérzésről tudni érdemes: nagyon gyakori,h az első időben pecsételő vérzés jelentkezik,de ez a inj.abbahagyása nélkül is elmúlik.Sőt ezután az esetek 95%-ban el is marad a vérzés. Vannak orvosok akik nem ajánlják és vannak akik igen. Amúgy nem a megváltoztatja-n volt a hangsúly,hanem a nyákon :) Az mi?
22/28 anonim válasza:
A méhnyaknyák. Cervixnyák. Vagy mit szeretnél hogy nevezzem?
És azért baromira nem mindegy, hogy egy dolognál 90% a negatív és 10% a pozitív tapasztalat, vagy fordítva.
Egyébként én személy szerint a tablettáért se vagyok oda, de az injekciónál még az is jobb.
23/28 anonim válasza:
Egy valamit értsetek meg! Ez nem mindig választás kérdése!
25/28 anonim válasza:
Van akinek nem ajánlott ösztrogén túlsúlyos gyógyszert szedni!
26/28 anonim válasza:
Tudom. De annak is van választása.
Mondjuk az óvszer.
Annak adnám be az injekciót, aki ennyire ajánlgatja. Megnézném mit szólna hozzá.
Az injekció brutális, ha vki nem bírja a kombinált tabit, akkor se kellene neki ennyire az injekciót ajánlgatni.
27/28 anonim válasza:
Én 2 éve kapom. Semmi bajom vele.Max.az,hogy nincs mensesem,de ennek még örülök is.
28/28 anonim válasza:
Akkor örülj neki, mert igen csak a kisebbségbe tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!