Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kérjek másik fog. Gátlót,...

Kérjek másik fog. Gátlót, segíthet?

Figyelt kérdés

Mellékhatás: pattanások, zsíros haj, folyamatos sírás mindenen, napi +3 óra alvás, fáradtság, hízás a melltartókosaram b-ből d lett.

Ti váltanátok?

2013. febr. 23. 19:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Régen valóban gyakran estek teherbe a kismamák a tabletta mellett,már nem is emlékszem mi volt a neve.De a mai ilyen jelegű tabletták már biztonságosak. Sőt inj.formájában is létezik,amit 3 havonta kell beadni.Bár ezt olyan nőknek nem ajánlják, akik néhány éven belül gyereket szeretnének,mert utána nehezen áll vissza a normális nyálkahártya.
2013. febr. 23. 20:30
 12/28 A kérdező kommentje:
A gyógyszerrel, ha baj van abbahagyom, de az injekciót nem tudom kivonni a véremből, a szervezetemből.
2013. febr. 23. 20:32
 13/28 anonim ***** válasza:
Hiába váltasz, ha nem bírod akkor az sem lesz jó.
2013. febr. 23. 21:12
 14/28 anonim ***** válasza:
Igen, a gyógyszert abba lehet hagyni,de az ösztrogén túlsúlyos gyógyszereknek sokkal több a mellékhatása.
2013. febr. 24. 07:52
 15/28 anonim ***** válasza:

Hexe, légyszi ne mondj már baromságokat.

A szoptatós tabi megbízhatatlan, mivel nem akadályozza meg a peteérést, csak a nyákot változtatja meg.

Az injekciót meg egyik orvos sem ajánlja, mert olyan brutális. Olvastam pár fórumot, nem egy nőt kellett miatta megkaparni, mert annyira vérzett tőle. A termékenység meg baromi későn áll vissza.

Ha nem ismered, akkor ne ajánlgassad már!!!

2013. febr. 24. 12:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Ilyenekről ne a gyakorin kérdezgess, irány a nőgyógyászod... Amúgy meg nyilvánvaló, hogy váltanod kell. Ezek azért komoly mellékhatások.

Off: Tabi mellé nem kell gumi !! Csak akkor, ha vmi hiba csúszott a szedésbe vagy antibiotikumot szedsz vagy hánytál/ hasmeésed volt. Minek kell rontani a szeretkezés élményét gumival, ha nem muszáj?

2013. febr. 24. 13:20
 17/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó látod akik védik a kérdező egészségét inkább azt kérdezik: Gumi mellé minek tabi!
2013. febr. 24. 13:31
 18/28 anonim ***** válasza:
Kedves ismeretlen! Te ne beszélj baromságokat!Milyen nyákot állít vissza???Amúgy ilyen inl-t többet adtam és adok be nagy valószínűséggel,mint Te. És kb. 1% aki vérzik tőle. Annak aki szülni szeretne belátható időn belül valóban nem ajánlatos, mert nehezen áll helyre a méh NYÁLKAHÁRTYÁJA és nem tapad meg a pete.De aki nem kíván szülni, igenis jó megoldás.Ráadásul,mint írtam thrombisisra hajlamosaknak,migréneseknek jobban ajánlott,mint a szokásos fogamzásgátlók!
2013. febr. 24. 13:41
 19/28 anonim ***** válasza:
16-os vagyok megint. Szerintem jobban megéri a tabi, ha az embernek állandó partnere van. Én sosem használtam gumit, és azt hiszem ezzel sok aggodalomtól megkíméltem a páromat és magamat is. A legmegbízhatóbb eszköz.
2013. febr. 24. 13:46
 20/28 anonim ***** válasza:

Hexe:

Nem visszaállítja, hanem megváltoztatja. Olvasd már el, hogy működik a szoptatós tabletta (minipill).

"A legtöbb csak progeszteront tartalmazó vagy mini tabletta elsősorban úgy fejti ki hatását, hogy megakadályozza a hímivarsejt bejutását a méhbe, de nem minden esetben akadályozza meg a petesejt érését, amely a kombinált tabletták elsődleges hatása. "

És talán olvasgass a drága injekciódról is egy kicsit:

[link]

Csak néhány idézet:

"Én is ezt szerettem volna használni,de a dokim nagyon nem ajánlotta,nincsenek vele jó tapasztalatai :("

"Én már használtam. Mikor szoptattam, akkor ezt adattam be, de nem volt túl jó. Véreztem 1,5 hónap után, mint az állat, meg görcsöltem. Aztán utána nem adattam be, és rá 4 hónapra jött csak meg a menstruációm. "

"Engem is lebeszélt az orvosom."

"Én sem ajánlom. Áprilisban kaptam egy adagot, június óta nem jött meg a vérzésem. A libidót jelentősen csökkenti, és hipp-hopp felpattant rám egy csomó kiló is."

(Írta ezt szeptemberben)

"Szia, én is csak erősíteni tudom az ellenzők táborát.... nekem olyan vérzészavart csinált, hogy kétszer is meg kellett kaparni. :(

Nem ajánlom senkinek."

"Én egy évig használtam,folyton kb:1 hónapig véreztem egyfolytában.A végén kórházban kötöttem ki,mert egy este tusolás után,mikor törölkőztem folyamatosan kb:1 percig folyt belőlem a vér.Nagyon megijedtem akkor,mentő vitt be a kórházba,rögtön még éjjel kikapartak. "

"mindenképpen azok táborát erősíteném akiknek nem jött be az injekciós fogamzásgátlás.Rendszertelen menzesz miatt kaptam ezen a módon a szurit,de 1 hónap elteltével igen erősen vérezni kezdtem.Egyre rondábban(alvadt vér..stb)ideges voltam,a dokim meg vérzéscsillapítót és méhgyulladás elleni gyógyszert írt fel,monván lehet,hogy ettől vérzek!Hát nem.kb 2 hónap intenzív vérzés és alig alvás miatt visszamentem,és panaszaim után gyógykaparás következett.Ez bő 1 hete volt,tegnap megint elkezdtem vérezni,ez máér tiszta őrület!2x kaptam a de proverás szuriból.legközelebb februárban kéne kapnom,de tuti nem kérem.Hát ennyi!"

2013. febr. 24. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!