Kérjek másik fog. Gátlót, segíthet?
Mellékhatás: pattanások, zsíros haj, folyamatos sírás mindenen, napi +3 óra alvás, fáradtság, hízás a melltartókosaram b-ből d lett.
Ti váltanátok?
Hexe, légyszi ne mondj már baromságokat.
A szoptatós tabi megbízhatatlan, mivel nem akadályozza meg a peteérést, csak a nyákot változtatja meg.
Az injekciót meg egyik orvos sem ajánlja, mert olyan brutális. Olvastam pár fórumot, nem egy nőt kellett miatta megkaparni, mert annyira vérzett tőle. A termékenység meg baromi későn áll vissza.
Ha nem ismered, akkor ne ajánlgassad már!!!
Ilyenekről ne a gyakorin kérdezgess, irány a nőgyógyászod... Amúgy meg nyilvánvaló, hogy váltanod kell. Ezek azért komoly mellékhatások.
Off: Tabi mellé nem kell gumi !! Csak akkor, ha vmi hiba csúszott a szedésbe vagy antibiotikumot szedsz vagy hánytál/ hasmeésed volt. Minek kell rontani a szeretkezés élményét gumival, ha nem muszáj?
Hexe:
Nem visszaállítja, hanem megváltoztatja. Olvasd már el, hogy működik a szoptatós tabletta (minipill).
"A legtöbb csak progeszteront tartalmazó vagy mini tabletta elsősorban úgy fejti ki hatását, hogy megakadályozza a hímivarsejt bejutását a méhbe, de nem minden esetben akadályozza meg a petesejt érését, amely a kombinált tabletták elsődleges hatása. "
És talán olvasgass a drága injekciódról is egy kicsit:
Csak néhány idézet:
"Én is ezt szerettem volna használni,de a dokim nagyon nem ajánlotta,nincsenek vele jó tapasztalatai :("
"Én már használtam. Mikor szoptattam, akkor ezt adattam be, de nem volt túl jó. Véreztem 1,5 hónap után, mint az állat, meg görcsöltem. Aztán utána nem adattam be, és rá 4 hónapra jött csak meg a menstruációm. "
"Engem is lebeszélt az orvosom."
"Én sem ajánlom. Áprilisban kaptam egy adagot, június óta nem jött meg a vérzésem. A libidót jelentősen csökkenti, és hipp-hopp felpattant rám egy csomó kiló is."
(Írta ezt szeptemberben)
"Szia, én is csak erősíteni tudom az ellenzők táborát.... nekem olyan vérzészavart csinált, hogy kétszer is meg kellett kaparni. :(
Nem ajánlom senkinek."
"Én egy évig használtam,folyton kb:1 hónapig véreztem egyfolytában.A végén kórházban kötöttem ki,mert egy este tusolás után,mikor törölkőztem folyamatosan kb:1 percig folyt belőlem a vér.Nagyon megijedtem akkor,mentő vitt be a kórházba,rögtön még éjjel kikapartak. "
"mindenképpen azok táborát erősíteném akiknek nem jött be az injekciós fogamzásgátlás.Rendszertelen menzesz miatt kaptam ezen a módon a szurit,de 1 hónap elteltével igen erősen vérezni kezdtem.Egyre rondábban(alvadt vér..stb)ideges voltam,a dokim meg vérzéscsillapítót és méhgyulladás elleni gyógyszert írt fel,monván lehet,hogy ettől vérzek!Hát nem.kb 2 hónap intenzív vérzés és alig alvás miatt visszamentem,és panaszaim után gyógykaparás következett.Ez bő 1 hete volt,tegnap megint elkezdtem vérezni,ez máér tiszta őrület!2x kaptam a de proverás szuriból.legközelebb februárban kéne kapnom,de tuti nem kérem.Hát ennyi!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!