Kérjek másik fog. Gátlót, segíthet?
Figyelt kérdés
Mellékhatás: pattanások, zsíros haj, folyamatos sírás mindenen, napi +3 óra alvás, fáradtság, hízás a melltartókosaram b-ből d lett.
Ti váltanátok?
2013. febr. 23. 19:46
1/28 anonim válasza:
Nem. Én egy életre abbahagynám a tabletta szedését. Van más módszer, amibe nem mész tönkre.
2/28 A kérdező kommentje:
Kettős védekezést használunk: óvszer + gumi, hogy biztosra menjünk. Sajnos nem tudnánk bevállalni a gyereket, abortusz kizárt.
2013. febr. 23. 20:02
3/28 anonim válasza:
Persze én értem, és jó, hogy felelősen gondolkodsz, de az egészségedet ne kockáztasd. Nem hülyeségből volt az ominózus hír pl. a Diane 35-ről. Nehogy azt hidd, más gyógyszer nem okoz problémát, főleg, ha érzékenyebb vagy rá. Hidd el a gumi is jó!
4/28 A kérdező kommentje:
Mi volt a Dinae35-tel?
2013. febr. 23. 20:06
5/28 anonim válasza:
At a baj,h a fogamzásgátlóknak az alapja u.a. a hormon ösztrogén.Tehát nehéz váltani. De van olyan fogamzásgátló,amelyik nem ösztrogén tartalmú,hanem progeszteron.Ezt szokták adni pl. szoptató anyáknak,thrombisisra hajlamos nőknek.Annak nincsenek hasonló mellékhatásai és a hízás sem jellemző rá.Kérdezd meg róla a nőgyógyászodat!
7/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. febr. 23. 20:12
8/28 anonim válasza:
84%-os: Csak éppenséggel még a szoptatós mamik is teherbe esnek mellette, pedig a szoptatás vmennyire alapból véd.
Bár gumi mellé még az is elég lenne.
Sőt, gumi mellé nem is kellene más.
Mindenképp váltsál, de közel sem biztos, hogy másik tabi jobb lesz. Ha nem lesz jobb, mindenképpen hagyd abba.
10/28 A kérdező kommentje:
Gumi is lehet lyukas, tabletta mellett is teherbe lehet esni. A kettő együtt a legjobb, ráadásul ha valamelyikünk beteg lesz, akkor csökken a fertőzés kockázata.
2013. febr. 23. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!