Ki milyen alsót hord ha épp pirosbetűs hét van?
Az elsőtől nem azt kérdeztem h mit használsz!!
És a tegnapi kérdést nem én tettem fel ésw nem figyeltem a kérdés kiírásakor ezer bocsi:)
Pedig az első leírta, hogy tökmindegy neki (ergo ott van a válasz) és csak mellékesen írta le, hogy azért mert tampont használ (ergo akármit tud használni, mert a betét csak normál bugyiba lehet rakni).
Ne legyél már ilyen sötét könyörgöm. Hányas vagy szövegérétsből? Érettségiztél már? Sikerült? -.-
11.18asnak igaza van. az első leírta h tampont használ, így neki teljesen mindegy h mit hord, mikor megvan, ugyanazt, mint amikor nincs meg. ezegy normális válasz volt.
amúgy mivel énis tampont használok, énsem figyelem h mitveszek fel amikor megvan, ugyanazt, mintha nemlenne meg
Hát ige, valaki válaszol normálisan, nem bunkózik, erre a kérdező leszólja. :) Így kell ezt. Na jó, azt leírhatta volna, hogy akkor ő mit vesz fel, melyik fajtát szereti. De akkor sem ilyen stílusban kéne szólni valakihez.
Egyébként meg ki a fene kíváncsi a másik bugyiviselési szokásaira? :)
pontozni nem lehet, de a moderátor felé jelezni igen! amit meg is tettem
na most lehet lepontozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!