Milyen tippeket tudtok adni a pirosbetűs napokra?
Suliba járok, és mikor megvan, akkor minden vagy minden második szünetben cserélem a betétet, de még így is van, hogy néha látszik a seggemen a gatyámon a vérfolt.:S És ez nagyon gáz.:'( Már kitaláltam, hogy harisnyát, vagy még egy bugyit veszek a bugyim fölé, így több idő kell neki az átázáshoz, és mindig bő gatyát veszek fel, mert ezzel is csökkentem az esélyét, hogy látszódjon kívülről+annak a gatyámnak nagyok a zsebei, így benne tudom tartani a betétet, míg elmegyek a wc-ig. Sajnos még ezekket a kis praktikákkal is van, hogy átázik. Létszi segítsetek!!!
16/L
én is 16 éves vagyok!
nekem is nagyon sokáig ez volt a problémám, hogy átáztam, de nemcsak a suliban, hanem még éjszaka is sokszor :S
Aztán elkezdtem tampont használni, és bolondnak érzetem magam, hogy én eddig ezt miért nem próbáltam ki? 100x jobb, ha tampont használsz! egyáltalán nem lehet érezni, a betétet meg azért lehet érezni, hogy ott van, főleg mikor nagyon tele van.
A tamponból, meg először minivel próbálkozz! Elég sűrűn kell cserélni a legelső napokon, de tényleg sokkal jobb.
Azóta én is már csak tampont használok!
Ha kérdésed van még írj! :)
Szia! Tampon+betét, vagy éjszakai(hosszú)betét és mindkettőhöz fekete nadrág, hosszú pulcsi vagy derékra kötött felső a javaslatom. Bár a tampon+betét kombinációval hófehér nadrágban is feszíthetsz! :=)
A tampontól pedig ne félj, ha egyszer rákapsz, meglátod, eszed ágában sem lesz betétezni! Gyakorlásra a minit vedd, aztán, ha már profi módon tudod használni, nyugodtan vehetsz a vérzésednek megfelelő nagyobb méretet is, ez nem függ a szűzességtől.
Ha ezek a megoldások nem tetszenek és most minden második szünetben cserélsz és így ázol el, az első 1-2 napban cserélj akár minden szünetben, így biztosan kibírod átázás nélkül.
Én régen minden szünetben mentem a wc-re,hogy megnézzem kell-e már cserélni és az övtáskám direkt a fenekem volt,hogy ha esetleg átázok...
Aztán nyáron kipróbáltam a tampont,bár suliba még nem használtam,de holnap kipróbálom.Sokkal jobb volt,mint a betét.
Azt ajánlom először a minivel próbálkozz,természetesen tegyél betétet is,mert a mini tampon nem sokáig bírja!Ha ezt már gond nélkül fel tudod tenni,akkor jöhet a nagyobb is:)
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!