Milyen tippeket tudtok adni a pirosbetűs napokra?
Suliba járok, és mikor megvan, akkor minden vagy minden második szünetben cserélem a betétet, de még így is van, hogy néha látszik a seggemen a gatyámon a vérfolt.:S És ez nagyon gáz.:'( Már kitaláltam, hogy harisnyát, vagy még egy bugyit veszek a bugyim fölé, így több idő kell neki az átázáshoz, és mindig bő gatyát veszek fel, mert ezzel is csökkentem az esélyét, hogy látszódjon kívülről+annak a gatyámnak nagyok a zsebei, így benne tudom tartani a betétet, míg elmegyek a wc-ig. Sajnos még ezekket a kis praktikákkal is van, hogy átázik. Létszi segítsetek!!!
16/L
használj tampont:)
szerintem vagyis számomra megbízhatóbb és higiénikusabb:)
énis betéttel kezdtem...egyszer átáztam és akkor kezdtem el használni tampont.Amúgy énis úgy voltam vele hogy nem mertem tampont használni de egyszer felraktam és sokkal jobb volt mint a betét...mintha nemis lenne ott semmi:)
amúgy nem tudom mert azt nem írtad...de nem lehet hogy azért ázol át mert túl kicsi betétet raksz be?:S:S
amúgy velem is van olyan hogy minden második szünetben járok ki tampont cserélni:S:S
16/L bocsi ha hosszúra sikeredett
Előzőnek válasz:
Pedig pofonegyszerű :D Emlékezz vissza arra, mikor nagyon de nagyon kell pisilned. Oké, ez a módszer sem csodaszer, nekem is utat tőr magának járás közben, de pár másodpercnyi időt nyerhetsz vele, amíg sikerül kikecmeregni a vécére szerencsésebb esetben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!