Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
Mennyi idősek voltatok amikor először megjött? Mi volt a reakciótok?
Ha nem túl személyes, anyutok mennyi idős volt?
2013. febr. 20. 13:31
1/7 anonim válasza:
14 éves voltam. Fürdés után jött meg, törölközőben álltam és úgy igazán fel se fogtam. Mármint nem csináltam belőle nagy ügyet. Kimentem anyumhoz a nappaliba, unokanővérem is ott volt, és csak vigyorogni tudtam. :D Nem tudom miért, olyan vicces volt a szitu, ahogy elmagyaráztam mi is a problémám. :D Anyukám akkor 43 éves volt.
2/7 anonim válasza:
13.Semmi különös,nem lepett meg,hiszen beszéltünk róla.Anyu 30 volt akkor.
3/7 anonim válasza:
13 éves voltam, épp fürödni készültem amikor megláttam. Nem lepődtem meg, hisz egyszer úgy is eljött volna az a pillanat, bár én úgymond felvoltam rákészülve mert neten olvastam róla meg anyukámmal is beszélgettünk erről. Anyukám 44 volt.
4/7 anonim válasza:
Már sokáb feltették ezt a kérdést! Egyébként 12voltam, Anyum 14volt amikor neki megjött! Én egy napig oda sem mertem nézni! Anyum
cserélte betétet aznap,aztán persze hozzászoktak a dologhoz!
5/7 anonim válasza:
16 voltam.Hát,nem igazán örültem,mert vérfóbiás vagyok,de azóta megszoktam.Anyu 55 éves volt,mikor nekem megjött.
6/7 anonim válasza:
14 éves és 3 hónapos voltam. Bringázás előtt vettem észre a wc-n. Azt hittem előtte,hogy egyből tudni fogom hogy az és le fog esni,hogy megjött,de nem ez történt. Egy gyors vigyor,pokerarc,betét berak. Ennyi.
Anya az enyémnél 41 éves volt,az övénél 13.
7/7 anonim válasza:
13 évesen..... kint ültem az erkélyen tanultam..igazából észre sem vettem, csak kimentem wc-re és láttam..:) ennyi...de nem ért váratlanul....én igazából nagyon örültem neki ^^ fel voltam rá készülve..elmondtam anyumnak..megmutatta hogy kell berakni a betétet...anyukámnak 11 évesen jött meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!