Az igaz hogyha valaki tisztasági betéttel alszik, akkor kialakulhat a hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Én mindennap hordok tisztaságit, mert úgy higiénikusabb. Este fürdés után tiszta bugyi + új tisztasági. baj hogy így csinálom?2013. febr. 19. 20:13
1/7 anonim válasza:
Nem valószínű, akkor kezdtem el tisztaságit használni, mikor megjelent a fehérfolyásom, még mielőtt megjött. Ennek 11 éve, és teljesen jól vagyok. Nyilván egészségesebb, ha nem illatosítottat veszel, de szerintem ezek a betétek higiénikusak, mert akár napközben is lehet cserélni. Nem jó érzés, ha a nedves bugyidban rohangálsz egész nap.
És én is pont így csinálom, ahogy te, este új bugyi, új betét, vagy ha olyan van, akkor napközben esetleg egy csere.
2/7 anonim válasza:
Én már évek óta így alszom, és semmi bajom. Képtelen lennék bugyi nélkül aludni.
3/7 anonim válasza:
Ha szükségét érzed,mert folyásod van,akkor rajta, ettől nem lesz gombád.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Én is képtelen lennék bugyi nélkül aludni:)
2013. febr. 19. 20:26
5/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod,de lehetőleg ne illatosítottat használj.
6/7 anonim válasza:
Azért gondolhatott a gombára, mert nem szellőzik annyira a betéttől... :) Érthető a kérdés.
Ha nem olyan erős a folyásod, ne használj betétet estére! Pamut, jól szellőző, kényelmes (nem tanga) bugyiban aludj este!
7/7 anonim válasza:
Csak erős folyásnál használj betétet, de akkor se illatosítottat, és ne műanyag borításút, hanem pamutot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!