Hüvelygomba rám milyen hatással lehet?
Sziasztok!
Barátnőmmel szeretkeztünk óvszer nélkül + orálisan.
Rá egy napra derült ki hogy valószínüleg h.gombája van .
Fiúként mit tudok csinálni? Mert így én is hordozóvá váltam nem? Mivel kezelhető? Az hogy használtam a nyelvem, így valamilyen szájfertőzésem lehet?
Köszön előre is az értelmes válaszokat!
A párod mindenképpen menjen nőgyógyászhoz, ahol említse meg, hogy él nemi életet, így esélyes, hogy átadta neked is a fertőzést. Ott majd írnak esetleg neked is gyógyszert, mint ahogy neki is. Illetve te gombaölő krémmel (pl. Canesten) tudod kezelni még magad a gyógyszer mellett.
Ez feltétlenül fontos, hogy te is ki legyél kezelve, mivel jól gondolod, vissza tudod neki adni a fertőzést, még ha neked nincsenek is vagy nem is lennének tüneteid.
Nekem többször átadta a barátnőm, úgy hogy nem is tudott róla, hiába panaszkodtam neki hogy viszket, csíp stb a makkom.
Szájon át soha sem kaptam el, ez nem olyan mint egy vírus vagy baktérium. Úgyhogy nem kell félned, nem nagy gáz mert magától is elmúlik nálad. Viszont a barátnődnél csak orvosi kezelésre, mert hüvelyen belül lehet a góc amit mindig átad majd neked, miközben nála tényleg nincsenek tünetek.
Menjetek el nőgyógyászhoz, kísérd el hogy érezze hogy fontos neked Ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!