Extrém súlyos menstruációs panaszok?
Fogalmam sincs milyen téren kezelik a tüneteid, egyrészt mivel a probléma okát sem lehet sejteni. De a SoteII belügyi klinika, az ottani endokrinológia jó hely, egyetemi tanárok rendelnek ott sokszor. Pl én Szűcs Nikolette endokrinológusnál voltam, nagyon elismert a szakmájában. Hihetetlen vágja a dolgot, csak kevés időt hagy egy betegre, és nagyon össze kell szedned a tüneteid, mikor elmodnod neki. Egyből utal tovább értelmes vizsgálatokra a Sote-n belül...Mondjuk nekem 2 hónapot kellett várni a kva időpontra, de megérte. Nem tudom van e magánrendelése.
Egyébként a sorrend nem mindegy. A betegség volt előbb, nem a derpresszió. A személyiséged csak azért ilyen, depressziód csak azért lehet, mert van ez a lappangó betegséged, különben nem lennél ilyen, de a betegséged viszont nem azért alakult ki, mert szorongtál vagy ilyesmi.. Szóval egyszer kijösz ebből, és épp mivel ennyit szenvedtél ezzel a szarral, nagyon fogsz tudni örülni az életnek.. stb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!