Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Extrém súlyos menstruációs...

Extrém súlyos menstruációs panaszok?

Figyelt kérdés
PMDD (Premenstrual dysphoric disorder) illetve ha megjön, extrém görcseim vannak, van hogy mentőt kell hívni mert utcán összeesek. Két héttel a menszesz előtt kezdődnek a tünetek, vagyis gyakorlatilag 28 napból 14ben teljesen használhatatlan vagyok, erős ízületi és végtagfájdalmak, ekcéma, akne bőrtünetek, zabálási roham, idegesség, görcsök, egyszer kétszer sztem szteroid pszichózis is befogyelt. Egyéb mentális tünetek: súlyos depresszió, álmatlanság,(bassza meg reggel 4ig fenn vagyok, mikor másnap időben kelni kell), vagy ágyból nem tudok kikelni egész nap még akkor sem, ha valami fontos lenne aznap. Pedig alapvetően a lustaság az, ami a legtávolabb áll a személyiségemtől. komoly szakmai karrierem tette tönkre ez,így lehetetlen rendesen dolgozni és smagas szintű szellemi teljesítményt nyújtani. mégis ha orvoshoz megyek, csak veszélyes antidepresszánsokat meg fogamzásgátlókat írogatnának fel. Szeretném megkapni komoly, értelmes orvosok elérhetőségét akik nem gyógyszereladást akarnak növelni, hanem mondjuk komolyan venni és kezelni ezt a problémát. Nagyon fontos és sürgős, mert hónapról honapra rosszabbodik a helyzet. nem, nem vagyok rákos, nincs nagyobb baj, igen kivizsgáltattam magam, felesleges ezirányban kérdezősködni. Az a bajom, amit leírtam. Nagyon örülnék bármiféle értelmes segítségnek.

2013. febr. 18. 00:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát most dolgozok, részmunkaidőben de nem így képzeltem el az életemet.
2013. febr. 18. 12:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs milyen téren kezelik a tüneteid, egyrészt mivel a probléma okát sem lehet sejteni. De a SoteII belügyi klinika, az ottani endokrinológia jó hely, egyetemi tanárok rendelnek ott sokszor. Pl én Szűcs Nikolette endokrinológusnál voltam, nagyon elismert a szakmájában. Hihetetlen vágja a dolgot, csak kevés időt hagy egy betegre, és nagyon össze kell szedned a tüneteid, mikor elmodnod neki. Egyből utal tovább értelmes vizsgálatokra a Sote-n belül...Mondjuk nekem 2 hónapot kellett várni a kva időpontra, de megérte. Nem tudom van e magánrendelése.

Egyébként a sorrend nem mindegy. A betegség volt előbb, nem a derpresszió. A személyiséged csak azért ilyen, depressziód csak azért lehet, mert van ez a lappangó betegséged, különben nem lennél ilyen, de a betegséged viszont nem azért alakult ki, mert szorongtál vagy ilyesmi.. Szóval egyszer kijösz ebből, és épp mivel ennyit szenvedtél ezzel a szarral, nagyon fogsz tudni örülni az életnek.. stb:)

2013. febr. 18. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:
mennyit eszel egy nap? miből mennyit? mit szoktál inni?
2013. febr. 18. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!