Menstruációs zavarok milyen betegségekre utalhatnak?
laborral lehet kideríteni, més lehetőség nincs, hormonlaborra lenne szükséged
lehet így is terhes az ember, ha a menstruációt peteérés előzi meg, erre ne apellálj, hogy így akkor nem kell védekezni, kell
okozhat kárásodást, bármilyen betegség miatt rendszertelen a menstruációd, kezeletlenül nem javulni fog, hanem romlani, ami további szervek, szövetek károsádását okozhatja, tehát amint tuod, kezd el a kivizsgálást, mert ez magától nem fog helyrejönni, a várakozással csak rosszabb lesz a helyzet és a kivizsgállás is hosszadalmas
LÁtatlanban senki nem tud mondani semmit de ha már felnött vagy vagy sok éve meg van már be kellett volna állnia, mivel nem igy van szinte biztos hogy valami hormonális probléma áll a hátterében. Mindenképp ki kell vizsgáltatni. Endokrinológushoz menj ne nőgyógyászhoz.
Sok féle hormon probléma létezik de a mai orvos tudomány mellett szinte mindenkinek siekrül összehozni egy babaát. Még ha évekbe is kerül, na meg sok pénzbe, vizsgálatba de szinte midnenkinek sikerül. Van akinek hamar sikerül komoly hormon betegség mellett is. Minden ember más.
első vagyok
akkor rosszul értettem, nem akartalak megsérteni
én várnék az endokrinológus által kiértékelt leletre és a gyógyszerezésre tervezett terhesség előtt, mert ha pl pajzsmirigy gond van, akkor nem mindegy ,hogy a kezdeti terhességnél milyne tsh értéked van, ha nem megfeleő, könnyen lehet belőle vetélés
állítsa be a doki a hormonok normofunkcióját, de számíts arra lelekileg, hogy ez egy hosszú folyamat, nem fogja 2-3 hónap múlva azt mondani, hogy gyógyultnak vagy tekinthető, lehet babázni
általában 1 év, mire kiderül, hogy valóban megfeleő a szervezetednek az a gyógyszer, megfelelő az adagolás, hól reagál rá a szervezeted. Legalábbis pajzsmirigynél 1 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!