Menstruációs görcsök ellen mit javasoltok?
Én is pont ilyen görcsökkel szenvedtem az első éveimben, gyógyszer szempontjából nekem már csak az injekció segített. Semmilyen gyakorlat vagy más módszer nem hatott, ha suliban voltam és nem volt véletlenül nálam gyógyszer, akkor többször vitt el a mentő a kórházba, annyira durvák voltak. És ekkor már nálam az injekció volt a hatásos.
De ha sokan ellene is vannak, én nem voltam és nekem a fogamzásgátló oldotta meg a problémáimat. Bár ez neked nem feltétlenül jó ötlet, ha a korod még nem engedi, hogy ilyet szedj.
A másik, ami bevált volna, hogy ha rendszeres lett volna a ciklusom, de nem volt az, de ha neked az lenne, akkor a várható vérzésed előtti 1-2 napban már elkezdhetsz görcsoldót, fájdalomcsillapítót szedni és akkor nem lennének olyan durvák, mikor megjön. Nekem ezt is anno a nőgyógyászaton ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!