Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon sok fehérfolyás,...

Nagyon sok fehérfolyás, szinte betét kell. miért?

Figyelt kérdés

Először csak tojásfehérjés volt pár napig.Utána krémes, és mára már annyi van,h szinte betétet kéne betennem, mert iszonyat sok, ragadós és darabos. Nem vagyok felfázva, vigyáztam magamra,nincs szaga sem,nem viszket.Nem lehet fertőzése sem.Tuti.Hétfőn kéne megjönnie.Párommal megszakításosan vagyunk együtt, 1hónapja hagytam abba a fogamázsgátlót,amit több,mint 5 évig szedtem.

Miért lehet? 23/L

2013. febr. 16. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:

A megszakításos védekezés nem védekezés! Inkább használjatok óvszert!

És az sem jó, hogy ennyire nagymértékű folyásod lett. Ez akár egy fertőzés kezdete is lehet. Meg úgy is lehet fertőzés, ha nincs is viszketés és olyan nincs, hogy tutira nincs fertőzésem. Ezt csak is egy orvosi vizsgálat tudja eldönteni.

Nekem is volt olyan fertőzésem sajnos, ahol nem viszketett, nem égett, sőt még folyásom sem volt látszatra, csak belülről éreztem a folyást, illetve olyan diszkomfort érzésem volt és mivel tavaly sokszor küzdöttem visszatérő fertőzésekkel, így elmentem orvoshoz és bizony fertőzésem volt! Szóval jobb ezt letisztázni.

Jó lenne felkeresned egy orvost, mert ha nem is fertőzés, akkor is jobb megnyugodni.

2013. febr. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!