Milyen betétet használtok?
Figyelt kérdés
Mik azok, amik Nektek beváltak? 12/L#betét #betétfajták
2013. febr. 16. 09:20
1/9 anonim válasza:
Nekem az Always vált be legjobban. Abból is van olyan ami műagyag borítású, na az nem jó, be lehet tőle pállni. De van olyan ami pamutos, puha. Szerintem az a legjobb. Olyan halványrózsaszín/fehér színű csomagolása van.
3/9 anonim válasza:
Libresse, Naturella :) Nekem az Always túl műanyag.. de kinek mi !
4/9 anonim válasza:
Always vált be a legjobban,csak kicsit műanyagos.Az Aldis Crestátis szeretem,az pamutos.
5/9 female_superiority válasza:
Évekig Libresse-t, most az Always Platinum a kedvenc.
31/N
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Én is Always-t használok. Abból igazából mindenfélét. Még jöhetnek a válaszok!:)
2013. febr. 16. 14:44
7/9 anonim válasza:
Nekem a legjobban a dm-ben kapható Jessa termékek váltak be. Puha, pamutos és jól szív. Az Aldis terméket még nem próbáltam, lehet tesztelem azt is.
8/9 Kinga1995 válasza:
Amíg betéteztem Libresse, mert k*rvára idegesített az alwaysnak a műanyag felülete, mindig teleizzadtam.
Mostmár csak éjszakára betétezek, az viszont Always, mert abból az éjszakai (kék) ezerszer jobb, mint a Libresse. Mm nedvszívás szempontjából jobb az éjszakai always, ami ugye pár óra fekvésnél nem hátrány. De amúgy ugyanolyan sz*r műanyagos, mint a többi. Csak ugye álmomba szerencsére nem érzem, mi ér a puncimhoz :-P :-D
9/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok :) azóta változott a helyzet és aktuálisan sztem az Always Sensitive a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!