Menzesz alatt higiénikusabb a szőrtelenítve?
eddig nem szőrtelenítettem, csak a bikinivonalat de zavar, hogy menzesz alatt a vér beleragad a szőrbe....
hajlamos vagyok mindenféle fertőzést elkapni így eddig nem akartam emiatt szőrteleníteni... de most elbizonytalanodtam
Fel kéne valamit fogni már végre.
Semmivel sem vagy igénytelenebb ha nem szőrtelenítesz.
Vagy másképp mondom. Semmivel sem higiénikusabb a csupasz punci mint a szőrős punci. A teljes borotválás csak egy divat. Ha valaki rendszeresen, és megfelelően tisztán tartja magát az lehet bokáig szőrős akkor is higiénikus marad.
Mondjuk a te problémádat meglehet oldani egy egyszerű művelettel is . Ha zavar a beragadt vér, akkor mindent egyes alkalommal amikor betétet cserélsz egy intim tisztító kendővel szépen le lehet takarítani..
(csak halkan jegyzem meg, hogy a nemi szerv szőrzetnek van egy bizonyos védelmi funkciója.. Nem hiba van az odateremtve..)
Ha hajlamos vagy fertőzésekre, mindenképp kerüld a teljes szőrtelenítést!
Most nem fejtem ki, itt már írtam róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__40..
17, 19-es válaszok.
Ha zavar, én is azt mondom, válts inkább tamponra!
Kedves kérdező! Ahogy érzed.
Én szülés után szoktam rá, és nekem így sokkal könnyebb tisztában tartani. Nem csak a vér, de a különböző baktériumok melegágya is lehet a szőrzet..tegyél egy próbát, és meglátod, hogy lesz jobb. (a szőr úgyis vissza fog nőni.) Persze, ez csak az én véleményem, és nyugodtan hallgathatsz másokra, de leginkább magadra. :)
A szőr védelmet nyújt. Persze, beleragad a vér, de még mindig jobb, ha a szőrbe ragad, mintha végigkenődne a bőrödön lévő kis sebekben. Hiszen nem lehet úgy szőrteleníteni, hogy ne okozz hámsérülést.
Tampont meg főleg ne használj, ha hajlamos vagy fertőzésekre. Ugyanis a hüvelyben jó esetben savas a pH, és pont ez akadályozza meg azt, hogy a kórokozók elszaporodjanak. A vér pH-ja ezzel szemben közel semleges, ráadásul tele van cukorral. Ha ez a jó kis semleges, cukros cucc ott pang a hüvelyedben, na attól fognak aztán igazán elszaporodni a kórokozók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!